Ştirea Ta
Cum se poartă jambierele
Jambierele fac parte din accesoriile must have în timpul iernii. Acestea adaugă un plus de culoare, confort şi completează foarte bine un look casual. Pe lângă modelele clasice, sezonul acesta s-au remarcat pe podium şi jambiere lungi, care îmbracă piciorul, conferind o imagine sexy, dar şi căldură în zilele răcoroase. În prezentările dedicate anotimpului rece, Chistian Dior, Prada sau Jean Paul Gautlier au subliniat importanţa acestor acesorii, inserându-le într-un mod cât mai original în ţinutele sezonului. Există o varietate de modele, menite să împace cât mai multe preferinţe. Jambierele tricotate simple, colorate, imprimate cu modele geometrice sau dungi se potrivesc foarte bine atât ţinutelor casual cât şi ţinutelor sexy de club. De asemenea, în sezonul rece se asortează excelent cu dresurile groase, care pun cel mai bine în valoare picioarele. Acestea pot fi purtate atât cu ghete scurte, cât şi cu pantofi decupaţi, botine sau cizme înalte. Trebuie doar să alegi combinaţia potrivită şi rezultatul va fi o ţinută chic, pe măsura aşteptărilor. Într-o ţinută clasică jambierele se poartă peste jeanşi skinny sau adunate pe gleznă, conferind un look mai deosebit. Dacă iubeşti tricotajele, poţi completa ţinuta cu un fular în acelaşi ton sau o căciulă tricotată dintr-un material asemănător. Accesoriile iernii au un farmec aparte şi pot fi combinate în moduri cât mai inedite, pentru a conferi un aspect de efect. Jambierele pot constitui elementul cheie într-un look seducător, modern. Chiar dacă a venit iarna, nu ezita să-ţi surprinzi iubitul cu o vestimentaţie sexy. Renunţă la blugi în favoarea unei perechi de pantaloni scurţi din stofă sau optează pentru o fustă scurtă. Nu uita de colanţi sau o pereche de dresuri fine şi încălţări cu toc. Jambierele întinse până la genunchi sau adunate într-un stil neglijent în dreptul gleznei, vor evidenţia picioarele, conferind o imagine foarte sexy. În funcţie de ţinută, poţi opta pentru jambiere negre, uni sau colorate. O altă propunere pentru ţinutele sexy cu atitudine, ar fi jambierele purtate pe sub cizmele înalte de călărie.

Ştirea Ta
ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”
ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”
Locuitorii de pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia sunt exasperați de zgomotele, ca niște explozii, provocate de un șofer teribilist care face foarte mult zgomot cu mașina lui tunată.
„După așa zisa expoziție de tunning din acest an din Alba Iulia, s-au înmulțit mașinile “tunate” (mulți dintre acești copii cu mașinuțe cred că tunning înseamnă să faci foarte mult zgomot cu o tobă de eșapament necorespunzătoare). Locuiesc pe Calea Moților și un anume derbedeu cu un seat negru din o mie nouă sute toamna, face furori în fiecare seară cu cotețul lui de mașină, emitând zgomote deranjante, niște explozii.
Am întrebat un polițist de la rutieră pe stradă dacă așa ceva este normal și mi-a răspuns că l-au tot oprit, dar efectiv nu au ce să îi facă. Sau poate ar trebui să ne facem singuri dreptate că în evul mediu, zic și eu. E plin trotuarul de pavele mobile pe Calea moților…poate îi zboară ”din greșeală” neghiobului vreo pavelă în parbriz”, ne-a transmis omul exasperat.
Această problemă nu este singulară, și în alte cartiere locuitorii plângându-se de zgomotele teribiliștilor cu mașini tunate. Șoferii și motocicliștii care fac un zgomot exagerat în trafic sunt taxați cu 4 sau 5 puncte de amendă, între 580 și 725 de lei, dacă sunt opriți în trafic. Dincolo de amendă însă, dacă agenții de circulație sesizează că este imposibil să reduci zgomotul, s-ar putea să te lase și fără certificatul de înmatriculare al vehiculului.
Ştirea Ta
FOTO ȘTIREA TA| Noaptea muzeelor la Biblioteca Batthyaneum: Zeci de oameni nemulțumiți de întreruperea vizitării după ce au stat câteva ore la coadă
FOTO ȘTIREA TA| Noaptea muzeelor la Biblioteca Batthyaneum: Zeci de oameni nemulțumiți de întreruperea vizitării după ce au stat câteva ore la coadă
Zeci de oameni care au venit la Noaptea Muzeelor să viziteze Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia, au fost nemulțumiți de faptul că vizitarea a fost întreruptă pe parcursul unui concert desfășurat în exterior.
Oamenii spun că după ce au stat mai multe ore la coadă, li s-a transmis că vizitarea bibliotecii se va întrerupe în timpul concertului orchestrei de cameră „Harmony of Sounds”. Deși aceștia le-au spus organizatorilor că acest lucru nu este trecut în programul evenimentului, li s-ar fi răspuns că deși nu scrie pe site că se întrerupe, acest lucru se subînțelege.
Grupul care a fost mai vocal a fost lăsat să intre, însă nu se știe ce se va întâmpla cu restul, destul de mulți, rămași afară.
Biblioteca ar trebui să fie deschisă pentru vizitare timp de 5 ore, de la 18.00 la 23.00.
UPDATE: „Inițial, da, ne gândeam să facem pauză, că oamenii să fie atenți la concert, însă în 5 minute s-a schimbat totul, ne-au atras atenția oamenii și am zis că au dreptate”, a transmis Cristian Mladin, șef birou al Bibliotecii Batthyaneum, filiala Bibliotecii Naționale a României.
Ştirea Ta
FOTO ȘTIREA TA| Imagini spectaculoase surprinse pe cerul „Micii Rome”: Un curcubeu dublu a apărut la Sărbătoarea Libertății
FOTO ȘTIREA TA| Imagini spectaculoase surprinse pe cerul „Micii Rome”: Un curcubeu dublu a apărut la Sărbătoarea Libertății
Imagini spectaculoase au fost surprinse sâmbătă seara, în municipiul Blaj, după o ploaie ușoară, chiar la debutul primei seri a Sărbătorii Libertății.
Curcubeul este un fenomen optic și meteorologic care se manifestă prin apariția pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat atunci când lumina soarelui se refractă în picăturile de apă din atmosferă.De cele mai multe ori curcubeul se observă după ploaie, când soarele este apropiat de orizont.
Curcubeul secundar diferă de primul prin aceea că în interiorul picăturii de apă lumina suferă două reflexii interne. Analog, ordinele superioare se obțin printr-un număr sporit de reflexii interne, ceea ce explică în parte intensitatea lor scăzută.
-
Ştirea Taacum 10 ore
ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”
-
Actualitateacum 22 de ore
Profesorii nu vor mai avea voie să dea meditații elevilor din clasele la care predau: Anunțul ministrului Educației
-
Ştirea zileiacum 20 de ore
Sclavie într-o fermă din Alba, pentru 5 copii din Bihor: Ce au decis magistrații în cazul celui care i-a exploatat
-
Sportacum 22 de ore
FOTO: CSU Alba Iulia – Unirea Alba Iulia 0-4 (0-1), la juniori A1 | Revanșă și finala cu Industria pe „Cetate”!
-
Curier Județeanacum 23 de ore
21 – 22 mai: Serbarea Narciselor de la Negrileasa 2022. PROGRAMUL evenimentelor
-
Actualitateacum 21 de ore
Creștere de 5,2% a economiei României, în primele trei luni ale anului 2022. Datele INS
-
Actualitateacum 8 ore
Președintele Ungariei vine sâmbătă în Alba Iulia: Novák Katalin va fi prezentă la dezvelirea statuii principelui Gábor Bethlen
-
Actualitateacum 12 ore
Viză pentru SUA 2022: Lista tarifelor pentru toate categoriile de vize acceptate
-
Actualitateacum 11 ore
Subprefectul Mureșan: PNRR reprezintă o șansă importantă pentru creșterea accesibilității și calității serviciilor medicale în județul Alba
-
Ştirea zileiacum 23 de ore
Cum a rămas un vârstnic din Alba și bătut și cu banii luați după ce a primit în casă un tânăr „binevoitor”: 3 ani de pușcărie pentru „bunul samaritean”
-
Ştirea zileiacum 24 de ore
Vacanța de vară a venit mai repede pentru elevii unor localități din Alba: Un obicei vechi de secole scurtează anul școlar
-
Curier Județeanacum 6 ore
VIDEO| 1 iunie. „Sărbătorile copilăriei” în Alba Iulia: Flashmob „Dansul copilăriei” și vânătoare de comori în Cetatea Marii Uniri. Programul evenimentului