Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum s-a trezit un albaiulian care și-a închiriat apartamentul în regim hotelier fără bunuri în valoare de 5.000 lei: „Turiștii” au folosit un buletin fals

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum s-a trezit un albaiulian care și-a închiriat apartamentul în regim hotelier fără bunuri în valoare de 5.000 lei: „Turiștii” au folosit un buletin fals

Un albaiulian, proprietarul unui apartament pe care îl închiria în regim hotelier, a rămas fără bunuri în valoare de 5.000 de lei, după ce mai multe lucruri i-au fost furate de către o „familie” care s-a cazat în acea locație.

În data de 5 martie 2017, un bărbat și o femeie, însoțiți de doi copii minori au închiriat printr-un site de specialitate apartamentul din Alba Iulia. Întrucât clienții nu au respectat termenul de predare stabilit și nu au putut fi contactați telefonic, persoana vătămată s-a deplasat la apartament, împrejurare în care, aceasta a constatat că în apartament nu se mai afla nicio persoană, iar din interiorul imobilului închiriat lipseau trei televizoare tip LCD marca Samsung și patru covoare, două de dimensiuni mari și două de dimensiuni mai mici

„În perioada 05-06.03.2017, inculpatul A. A., s-a cazat împreună cu inculpata B. B. B. în apartamentul persoanei vătămate C.C. C., închiriat în regim hotelier, situat în mun. Alba Iulia, iar apoi au sustras din imobil mai multe bunuri, respectiv trei televizoare tip LCD marca Samsung și patru covoare, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum total de 5.000 lei.

Totodată, s-a reținut că inculpata, în perioada 05-06.03.2017, a prezentat o carte de identitate falsificată și s-a cazat împreună cu inculpatul în apartamentul persoanei vătămate închiriat în regim hotelier, iar apoi au sustras din imobil mai multe bunuri.”, se arată în actul de sesizare.

Inculpatul A.A., aflat deja în penitenciar pentru alte infracțiuni, a fost condamnat la 1 an de închisoare, în total rezultând o pedeapsă de 10 ani și 9 luni închisoare, în regim de detenție.

Inculpata, fără antecedente penale, a fost condamnată la 11 luni închisoare cu amânarea aplicarea pedepsei.

Hotărârea Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea