CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3, în prima etapă a Diviziei A1

Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național, a debutat cu o victorie în minimum de seturi în noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin, 3-0 (25-12, 25-22, 25-18),  în deplasare cu CSU Belor Galați.

Echilibrat a fost setul secund, cu vizitatoarele la conducere, însă gazdele s-au apropiat periculos la 22-23. Partida a durat 66 de minute, iar antrenorul Darko Zakoc a utilizat toate voleibalistele avute la dispoziție.

ELIT

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Femke Stoltenborg 5 p – Sanja Popović Gamma 9 p, Noemi Oiwoh 6 p, Ioana Baciu – 11 p (cpt.), Sanja Bursać Gommans 7 p, Nađa Ninković 5 p – Silvija Popović (libero). Au mai jucat: Ramona Rus – două p, Francesca Alupei, Aleksandra Cirovic – două puncte și Ștefania Cheluță.

CSM București, contracandidata din ultimii ani, s-a retras de pe prima scenă, Divizia A1 pornind la drum cu 11 echipe, motiv pentru care formația din “Mica Romă” va sta în etapa a doua. Următorul joc oficial este programat în 19 octombrie, în Sala „Timotei Cipariu”, cu FC Argeș.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...