Rămâi conectat

Sport

CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3, în prima etapă a Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național, a debutat cu o victorie în minimum de seturi în noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin, 3-0 (25-12, 25-22, 25-18),  în deplasare cu CSU Belor Galați.

Echilibrat a fost setul secund, cu vizitatoarele la conducere, însă gazdele s-au apropiat periculos la 22-23. Partida a durat 66 de minute, iar antrenorul Darko Zakoc a utilizat toate voleibalistele avute la dispoziție.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Femke Stoltenborg 5 p – Sanja Popović Gamma 9 p, Noemi Oiwoh 6 p, Ioana Baciu – 11 p (cpt.), Sanja Bursać Gommans 7 p, Nađa Ninković 5 p – Silvija Popović (libero). Au mai jucat: Ramona Rus – două p, Francesca Alupei, Aleksandra Cirovic – două puncte și Ștefania Cheluță.

CSM București, contracandidata din ultimii ani, s-a retras de pe prima scenă, Divizia A1 pornind la drum cu 11 echipe, motiv pentru care formația din “Mica Romă” va sta în etapa a doua. Următorul joc oficial este programat în 19 octombrie, în Sala „Timotei Cipariu”, cu FC Argeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea