Rămâi conectat

Ştirea zilei

Crima care a ÎNGROZIT Irlanda, ar fi fost comisă de un tânăr originar din Alba. O tânără de doar 30 de ani, găsită fără suflare în pat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crima care a ÎNGROZIT Irlanda, ar fi fost comisă de un tânăr originar din Alba. O tânără de doar 30 de ani, găsită fără suflare în pat

O crimă infiorătoare a șocat Irlanda în cursul acestei săptămâni. O tânără de doar 30 de ani a fost găsită moartă în pat sâmbătă seara, în urma unui apel la numărul de urgențe, scrie The Irish Mirror.

Femeia ucisă se numește Ioana Mihaela și este din Oradea, iar în urmă cu trei ani, s-a stabilit împreună cu Andrei Dobra, în vârstă de 33 de ani, în Irlanda. Poliția irlandeză a fost cea care i-a descoperit trupul neînsuflețit al femeii, în urma unui apel primit pe numărul de urgenţe, transmite The Irish Mirror.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, bărbatul este originar dintr-o localitate din Apuseni, județul Alba și s-a mutat la Oradea pentru a urma cursurile unei facultăți. Potrivit oamenilor din zonă care îl cunosc acesta era un tânăr liniștit și cumsecade și se declară șocați de ce au aflat la știri.

Femeia a fost sugrumată în somn

„Poliția investighează moartea unei femei de 30 de ani, Ioana Mihaela Pacala, într-un apartament din Ratoath, Co. Meath, sâmbătă, 12 noiembrie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Prietena victimei, Roxana, este cea care a alertat autoritățile, după ce familia Ioanei a contactat-o pentru că nu reușea să ia legătura cu ea. Acestea erau extrem de îngrijorate pentru că logodnicul Ioanei le-ar fi spus că este inconștientă.

Femeia nu a stat pe gânduri și imediat a alertat autoritățile după care l-a sunat pe logodnicul Ioanei care i-ar fi spus „cred că am omorât-o”.

Șocant este faptul că bărbatul susține că a crezut că este un vis și, când s-a trezit, și-a văzut iubita moartă.

Roxana este și ea din Oradea și cu o seară înainte de cumplitul incident a fost în vizită la cei doi. Ea le-a mărturisit autorităților că în timpul vizitei sale a sesizat un comportament neobișnuit din partea bărbatului, spunând că era extrem de distras.

Familia Ioanei este în stare de șoc și nu își explică cum de s-a ajuns în această situație pentru că cei doi păreau extrem de fericiți și făceau pregătiri pentru nunta care urma să aibă loc anul viitor.

„Este foarte greu pentru noi acum. Tot nu știm exact ce s-a întâmplat”, a spus Estera Tocoian, potrivit irishmirror.ie.

Oamenii legii l-au reținut pe călăul Ioanei și urmează ca în cursul zilei de marți, să îl ducă în fața unui judecător.

Sursa: romaniatv.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea