Rămâi conectat

Ştirea zilei

CRIMĂ brutală la Mediaș: O femeie de 74 de ani, înjunghiată mortal pentru lănțișorul de la gât

Ziarul Unirea

Publicat

în

CRIMĂ brutală la Mediaș: O femeie de 74 de ani, înjunghiată mortal pentru lănțișorul de la gât

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost înjunghiată mortal în zona gâtului, pe o stradă din municipiul Mediaş, de către un atacator care i-a sustras un lănţişor. Femeia a fost găsită în spatele blocului unde locuieşte, agonizând, medicii nemaiputând face nimic pentru a o salva.

„La data de 12 aprilie 2022, în jurul orei 12,30, prin apel 112, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunţat decesul femeii”, au transmis, marţi, reprezentanţii IPJ Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de către poliţişti a rezultat că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaş. Surse din anchetă au precizat că femeia a fost înjunghiată în gât, iar atacatorul i-a sustras un lănţişor. Fapta s-a petrecut pe o stradă din Mediaş, în spatele blocului unde locuia femeia, în timp ce aceasta coborâse să ducă gunoiul.

„Deoarece din constatările preliminarii a reieşit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârşirii unei fapte cu violenţă, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situaţia de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”, au mai precizat poliţiştii.

Trupul femeii a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea