COVID-19: Amenințarea internațională de propagare ridicată de la “ridicat” la “foarte ridicat”

Paul Voicu - Primar 2020

La nivel global, riscul răspândirii şi al impactului coronavirusului este în prezent “foarte ridicat”, a declarat vineri, la Geneva, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, referindu-se la noile cazuri de infectare din mai multe ţări provenite din Italia şi Iran.

“Creşterea numărului de cazuri şi al ţărilor afectate în ultimele zile este în mod clar îngrijorătoare”, a declarat şeful OMS.

ELIT

„Am ridicat evaluarea riscului global de propagare şi al impactului Covid-19 la nivelul foarte ridicat”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei conferinţe de presă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evaluat anterior riscul ameninţării globale legate de noul coronavirus ca fiind „ridicat”.

Mihail David - 2020

Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că 24 de cazuri de Covid-19 au fost „exportate” din Italia în 14 ţări şi că 97 de cazuri au fost „exportate” din Iran în 11 state, în timp ce bilanţul noilor infecţii din China – 329 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore – a ajuns la cel mai mic nivel în peste o lună.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...