Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cosmin Ionaș-Rădoi, golgheterul unirist la Under 19, la CS Dinamo, din vară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cosmin Ionaș-Rădoi, golgheterul formației CSM Unirea Alba Iulia la Under 19, susține că va evolua în vară la CS Dinamo, la respectiva categorie de vârstă.

Fotbalistul în vârstă de 17 ani a fost testat în această săptămână de gruparea din Capitală timp de câteva zile, evoluând într-un joc de verificare FC Voluntari – CS Dinamo, la Under 19 (cu o pasă decisivă).

Sunt bucuros că am trecut probele la o echipă foarte bună și cunoscută. A contat, probabil, acest sezon în care am înscris multe goluri„, a precizat Cosmin Ionaș-Rădoi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ionaș-Rădoi este un fotbalist liliputan (1,66 metri înălțime) dar asta nu-l împiedică să fie extrem de prolific în fața porții.

Citește și: Cosmin Ionaș-Rădoi, fotbalistul ce are golul în sânge | Echipierul CSM Unirea Alba Iulia impresionează pe teren, în ciuda taliei

A ajuns la Unirea Alba Iulia în vara anului 2022, iar sezonul trecut a fost golgheterul formației Under 17, cu 29 de reușite. În acest campionat a înscris 31 de goluri în „alb-negru” (28 la Under 19, unul în Cupa României Under 19 și alte două în Liga 4 cu echipa secundă de seniori), trecându-și în cont un record: 9 reușite într-un meci, la Bistrița.

Din vară, după ce i se încheie contractul cu gruparea din Cetatea Marii Uniri, va pleca în Capitală, la CS Dinamo, Under 19, cu speranța ca în scurt timp să intre în vizorul formației de seniori, care activează momentan în Liga 3, fiind lider al Seriei 4.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea