Cornel Ștefan Bardan îi cere scuze, public, investitorului italian Piersante Savini, pentru incidentul produs la o petrecere privată

Cornel Ștefan Bardan îi cere scuze, public, investitorului italian Piersante Savini, pentru incidentul produs la o petrecere privată, la sfârșitul săptămânii trecute. (VEZI: Patronul fabricii Savini Due din Sebeș susține că ar fi fost agresat de Ștefan Bardan în cadrul unei petreceri private: plângere la Poliție pe numele fostului prefect de Alba)

”În contextul informațiilor apărute luni, 15.05.2017, în presa locală on-line, privind acuzațiile aduse de către dl. Piersante Savini, raportat la un presupus comportament inadecvat al subsemnatului față de acesta, fapte care s-au derulat într-un cadru privat (la care au participat fiecare din cei prezenți în afara calităților noastre mai mult sau mai putin publice), întrucat dl Piersante Savini a considerat de cuviință să expună opiniei publice această chestiune, mă văd obligat, de această dată și din postura de persoană publică, să adresez scuze, în primul rând dlui Savini pentru tot ceea ce consideră dânsul că prin acțiunile mele ar fi adus atingere persoanei sale, precum și tuturor celor prezenți la evenimentul privat la care am participat și mai cu seamă gazdei evenimentului”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă Cornel Ștefan Bardan.

ELIT

 

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

12 Comentarii

Adrian 19 mai 2017 at 16:32

Nu ar trebui ca PNL-ul sa se distanteze cumva fata de acest betiv?

rachiteanu 19 mai 2017 at 16:39

Demisia si retragerea din viata publica ar fi o onoare pentru o persoana care nu stie sa se comporte in societate!!!!

Costel 19 mai 2017 at 17:42

Cam tarziu. ..dacă te da in judecată. ..plătești de te usti…Crezi ca te iartă ca aproape i-ai rupt degetele??
In Italia (si in alte țări civilizate )pt. o palmă dai 5.000 de Euro…
Sa vezi dacă mai faci pe cretinul cand numeri euroii
..

Costel 19 mai 2017 at 17:44

Cum de o ajuns necioplitul asta in politică??? O plătit la greu la partide…

Costel 19 mai 2017 at 17:44

Vai de ea ” clasă politică „

Costel 19 mai 2017 at 17:45

„Golani cu bani ” era mai potrivit

gandul al bun 19 mai 2017 at 21:29

Ceri scuze, doar cind realizezi singur ca ai gresit, sau cind nu esti in stare sa realizezi nimic si colegii de la partid iti spun ca esti depasit si ca risti sa i-ti ia altul, locul !

Losenau Custozza 21 mai 2017 at 13:40

Am vazut cat valoreaza pentru partid, ca d-nii de la conducerea judetului si municipiului AI nici n-au dorit sa-si asocieze imaginea cu el si l-au lasat singur la propriu cand a trebuit sa predea mandatul de prefect. La ultimele alegeri partidul nici nu l-a pus pe liste pentru parlament. Practic partidul i-a cantat cartile pentru finalul de cariera. S-a agatat de partid ca sa ocupe functia din prezent, dar partidul are nevoie de oameni integri nu de pehlivani de balci. A sosit ceasul pentru reconstructia partidului, nu are nimeni de la partid nevoie de demolatori dintr-astia cu functie care sa sperie electoratul prin gesturi infantile. Prostia si domnia se platesc!

Io 19 mai 2017 at 23:28

Bietul de tine!
Oare ce vina ai avut tu? Niciuna!
Doar alcoolul din tine a fost vinovat!

rece 19 mai 2017 at 23:48

de ce sa ceara scuze la un macaronar cand altii albaiulieni muncesc ca si sclavii pe plantatiile din napoli

spetsnaz 20 mai 2017 at 3:55

Tarziuuuu,….bai politruculeee !!! Sper sa te gaseasca Politia VINOVATTTT !!! Asa sinteti voi astia,care va credeti zei,puteti jignii face orice si oricui,fara sa dati socoteala.Dar uite ca mai sint cazuri (ca cel de fata),in care transpira împuțiciunile voastre !!!

mike 20 mai 2017 at 7:31

Tipic omului fara discernamint mai ales opersoana aleasa in –societatea– dai in cap omului, apoi spui –pardon– E usor sa faci rana, dar greu se vindeca– folosititi-va creierele domnilor –rumegati apoi acctionati —-

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...