Rămâi conectat

Actualitate

Controale la comercianții de băuturi – DSP Alba caută alcool contrafăcut provenit din Cehia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Direcţia de Sănătate Publică Alba efectuează în aceste zile controale la depozitele din Județ, pentru a depista eventuale stocuri de băuturi pe bază de alcool contrafăcut, provenite din Cehia.

DSP Alba a fost atenţionată prin sistemul de alertă rapidă a Ministerului Sănătăţii, în urma evenimentelor din Cehia de la începutul acestei luni, când 20 de persoane au murit din cauza intoxicării cu alcool contrafăcut.

Directorul DSP Alba, Horea Timiş, a declarat că inspectorii au început deja controalele la depozitele en-gros din judeţ, dar că până în momentul de faţă nu au fost găsite băuturi care se regăsesc pe lista comunicată de minister.

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba precizează că nu a fost alertată în privinţa acestor, dar în cazul în care va primi vreo atenţionare va trece la rândul ei la verificări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei Se circulă cu restricții de viteză pe autostrada A1- Sebeș-Turda, din cauza unor lucrări la rostul de dilatație, deteriorat din cauza caniculei, a anunțat DRDP Cluj. Citește și: 15-16 iulie 2024 | COD ROȘU de CANICULĂ în Alba: Maximele ajung la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea