Rămâi conectat

Politică Administrație

Continuă proiectul „Educaţie şi sănătate prin înot”, prin care elevii de clasa I-a din Alba Iulia beneficiază de cursuri de inițiere gratuite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Continuă proiectul „Educaţie şi sănătate prin înot”, prin care elevii de clasa I-a din Alba Iulia beneficiază de cursuri de inițiere gratuite

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în cadrul ședinței din data de 28 ianuarie, alocarea sumei de până la 35.000 lei din Bugetul local pentru proiectul ”Educație, sănătate și sport”, pentru anul școlar 2019 – 2020. Programul se va desfășura în perioada martie – iunie 2020 și prevede finanțarea unor cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii claselor I din cadrul unităților școlare din municipiu.

Cheltuielie necesare derulării proiectului „Educație și sănătate prin înot” în valoare estimată de până Ia 35.000 lei, din bugetul aferent anului 2020, vizează costurile de personal ale instructorilor de înot și costurile de transport local a copiilor de la unitățile de învățământ la bazin și retur.

„Aprobă proiectul „Educație și sănătate prin înot” pentru anul școlar 2019-2020, care reprezintă un program anual de cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii claselor I din cadrul unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia, program ce se va desfășura în perioada martie – iunie 2020. Municipiul Alba Iulia se angajează să cuprindă în bugetul local aferent anului 2020 – Capitolul Cultură – suma de până la 35.000 lei, în vederea derulării activităților proiectului „Educație și sănătate prin înot” pentru anul școlar 2019 – 2020”.

Proiectul „Educație și sănătate prin înot” propune un program anual de cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii claselor I din cadrul unităților de învățământ din municipiul Alba Iulia. In cadrul acestui proiect, de-a lungul anilor școlari, elevii claselor I vor beneficia în mod gratuit de 10 ședințe de inițiere în înot, care se vor desfășura la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Elevii vor fi însoțiți de învățători și vor beneficia de transport gratuit de la unitatea de învățământ la bazin și retur, exceptând unitățile de învățământ care dețin un mijloc de transport și școlile care au sediu în apropierea Bazinului Olimpic și care nu necesită deplasarea cu un mijloc de transport. Cursurile de inițiere în înot vor fi susținute de către profesori calificați – Specializarea înot, conform unui orar stabilit împreună cu reprezentanții unităților de învățământ de la nivel local.

Pentru anul școlar 2019 – 2020, proiectul se va desfășura în perioada martie – iunie 2020.

În vederea derulării activităților din cadrul proiectului „Educație și sănătate prin înot”, propun Consiliului Local să aprobe derularea proiectului „Educație și sănătate prin înot”, respectiv aprobarea alocării sumei de până la 35.000 lei din bugetul aferent anului 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea