Rămâi conectat

Ştirea zilei

Construirea unui nou Penny, cu carmangerie și locuri de parcare, la Micești: Undă verde din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Construirea unui nou Penny, cu carmangerie și locuri de parcare, la Micești: Undă verde din partea APM Alba

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a dat undă verde pentru proiectul “Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp publicitar și împrejmuire”.

Descrierea situatie existente:

Terenul propus pentru implementarea proiectului se găseşte in judeţul Alba în localitatea Alba lulia, Calea Moţilor, nr. 215 şi conform extraselor de carte funciară se află în intravilanul localitatii Alba lulia. Suprafaţa terenului care face obiectul prezentului studiu este de 6351,00 metri pătrați.

Descrierea situatiei propuse:

Obiectul proiectului îl constituie amplasarea unei construcţii cu funcţiunea de magazin pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare de uz casnic. Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente în cartier cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a salubriza şi îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei.

Cladirea propusa este impartita in doua zone de vanzare produse: zona magazin propriu zis cu produse alimentare si nealimentare de uz casnic si carmangerie.
Ambele zone au spatii anexe (vestiare, depozite, camera frigorifice, spatii de curatenie) si spatii tehnice. Sunt propuse diverse accese in cladire: acces principal prin windfang, pentru clienti, accesele de la spatiile tehnice, accese pentru aprovizionare cu marfa si accese pentru personal. Accesul persoanelor cu dizabilitati locomotorii este facilizat prin realizarea cotei magazinului la nivel cu trotuarul.

Magazinul propus beneficiaza de o parcare pavata cu 70 locuri de parcare din care 3 locuri sunt rezervate persoanelor cu dizabilitati locmotorii. Locurile de parcare au fost gandite pentru a facilita accesul clientilor in magazin si sunt dispue in nordul si estul magazinului cat mai aproape de acces.

Caracteristicile construcţiei:

•Funcţiunea : magazin de tip supermarket
•Dimensiuni maxime: cca. 51,70 x 32,70m
•Regim de înălţime: P
•Hmax constructie: 5,35 m
•Suprafaţa total construită: 1405,90 metri pătrați
•Suprafaţă utilă: aprox.1296,75 metri pătrați


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba a împlinit duminică 102 ani. Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea