Rămâi conectat

Ştirea zilei

Construirea Centrului Comercial la Ocna Mureș: Undă verde din partea APM Alba. Carrefour, Sinsay, KIK, printre magazinele care se vor deschide

Ziarul Unirea

Publicat

în

Construirea Centrului Comercial la Ocna Mureș, undă verde din partea APM Alba. Carrefour, Sinsay, KIK, printre magazinele care se vor deschide

APM Alba a dat undă verde construirii centrului comercial din Ocna Mureș. Avizul de mediu a fost solicitat de firma Eurotransilvania pentru proiectul ,,Complex comercial construit în 2 clădiri, spații comerciale, realizare platforme, parcări, circulații carosabile și pietonale în incinta, amplasare totem, realizare rețele în incintă, amenajari spații verzi, împrejmuire“.

Centru comercial va fi compus din 2 corpuri de clădire cu regim de înălţime P (parter). De asemenea se vor realiza amenajări exterioare – spaţii verzi, platforme auto si pietonale, locuri de parcare (minim 100 locuri), iar în zona accesului pe amplasament va fi realizat un totem.

Elit - Gustul Desăvârșit

Corpul de clădire C1 va fi compus din 3 spaţii comerciale şi anume:

1. Magazin universal cu autoservire – Carrefour
2. Farmacie
3. Magazin articole vestimentare.

Corpul de clădire C2 va fi compus din 2 spaţii comerciale şi anume:

1. Magazin articole vestimentare – Sinsay
2. Magazin articole vestimentare – KIK

Spaţiul comercial beneficiază de acces principal, pentru clienţi, pe latura de nord a construcţiei şi un acces secundar pe latura de est a construcţiei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia. Mii de oameni au admirat show-ul pirotehnic din Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mii de albaiulieni și turiști au sărbătorit împreună 104 de ani de România. Pe parcursul întregii zile de 1 Decembrie, la Alba Iulia au avut loc evenimente speciale dedicate Marii Uniri.

Unul dintre evenimentele speciale ale serii a fost focul de artificii, desfășurat în uralele oamenilor adunați în Piața Cetății din Cealaltă Capitală.

Elit - Gustul Desăvârșit

 

De 1 Decembrie, la Alba Iulia, în aer nu au plutit doar artificiile, ci și o emoție și o energie fantastice, greu de descris în cuvinte.

Spectacolul pirotehnic a fost creat cu emoția, pasiunea și dorința de a-i face pe oameni bucuroși, de a transmite prin fiecare scânteie ceea ce ne dorim în fiecare zi de la români: să fie cei mai buni, să facă lucrurile cel mai bine, să facă cinste acestei țări.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| DEZAMĂGIRE totală la parada militară din Alba Iulia, de Ziua Națională: Traseul său a fost schimbat neanunțat, mulți spectatori alături de copii, „uitați” pe o stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEZAMĂGIRE totală la parada militară din Alba Iulia, de Ziua Națională: Traseul său a fost schimbat neanunțat, mulți spectatori alături de copii, „uitați” pe o stradă

Multe persoane care s-au deplasat în cursul zilei de astăzi, 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia pentru a vedea manifestările cu ocazia Zilei Naționale a României, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Mai exact, traseul paradei militare a fost modificat, iar persoanele care așteptau să vadă soldații defilând pe Bulevardul Horea, așa cum a fost anticipat, s-au trezit „singuri” pe drum, principalii săi actori luând-o în schimb pe strada Cloșca. (foto abnews.ro)

Elit - Gustul Desăvârșit

„Parada militară a fost o bătaie de joc la adresa copiilor,mai ales cei care au stat pe Bulevardul Horea, aproape de sensul giratoriu. Foarte mulți oameni au fost nemulțumiți că s-a schimbat traseul.

Puteau să anunțe când s-a format șirul pe unde o iau militarii și că numai mașinile merg până în capăt.”, au fost declarațiile unui cititor ziarulunirea.ro, care a transmis aceste informații pe adresa redacției.

Parada militară de 1 Decembrie 2022, principalul punct de atracție al manifestărilor dedicate Zilei Naționale a Romaniei, a revenit în forță la Alba Iulia, după perioada restricțiilor din pandemie.

Sursa foto: abnews.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| S-a deschis circulația pe Podul Minciunilor din Blaj, iluminat feeric în culorile tricolorului

FURDUI Alexandru

Publicat

în

FOTO| S-a deschis circulația pe Podul Minciunilor din Blaj, iluminat feeric în culorile tricolorului

Circulația pe Podul Minciunilor din municipiul Blaj a fost deschisă joi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României. După 8 luni șoferii și pietonii au putut trece din pe podul iluminat feeric în culorile tricolorului.

Podul Minciunilor din Blaj, una dintre cele mai spectaculoase construcții din România, cu un aspect arhitectural modern și futurist, este prevăzut cu cinci scenarii de iluminare, unul din ele fiind în culorile tricolorului, care va fi păstrat până după 1 decembrie.

Inaugurarea oficială a Podului Minciunilor va avea loc luni, 5 decembrie, printr-un „Concert pe pod”, manifestare care, începând din acest an, va fi organizată în ajunul „Târgului Căciulilor”.

Elit - Gustul Desăvârșit

Un proiect complex din punct de vedere tehnic și cu o semnificație aparte pentru comunitate, Podul Minciunilor va avea 5 benzi de circulație rutieră și 2 benzi pentru circulația pietonală, fiind o investiție foarte importantă pentru Blaj, care va rezolva dificultățile create de traficul rutier din zonă.

Partea cea mai spectaculoasă a podului este portalul arhitectural impresionant ca dimensiuni și căruia modul de asamblare gândit îi dă o notă de eleganță și îl face să fie unic în România.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea