Rămâi conectat

Actualitate

Consiliul Judeţean Alba organizează un curs de valorificare a produselor agricole pentru fermierii din judeţul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Consiliul Judeţean Alba organizează marţi şi miercuri, la Alba Iulia, un curs de marketing, comunicare şi valorificare a produselor tradiţionale la care vor participa 30 de fermieri din judeţul Alba.
Cursul, ce va fi susţinut de lectori ai Fundaţiei Civitas, are ca scop pregătirea fermierilor pentru o mai bună valorificare şi diversificare a produselor agricole, cuprinzând atât elemente teoretice cât şi practice. El va reuni 30 de fermieri de pe cuprinsul întregului judeţ, membri ai Asociaţiei Judeţene a Crescătorilor de Bovine, ai Asociaţiei Judeţene a Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice, ai Conviviumului Slow Food Alba Transilvania, precum şi producători ce-şi valorifică produsele în piaţa volantă din Alba Iulia.
Cursanţii vor dobândi tehnici de comunicare şi marketing precum şi cunoştinţe noi privitoare la produsele tradiţionale şi cele ecologice. Cursul se va desfăşura într-o manieră interactivă, bazată pe dialog, o parte însemnată a sa fiind alocată studiilor de caz şi exemplelor concrete. „Acest curs continuă seria de evenimente dedicate dezvoltării spaţiului rural. Obiectivul său principal este acela de-a ajuta să se dezvolte pe micii producătorii din judeţul Alba. Cursul le va oferi câteva cunoştinţe despre cum să-şi prezinte marfa şi cum să o valorifice mai bine, prezentându-le şi exemplele practice ale altor fermieri din ţară care au reuşit în acest domeniu”, a spus Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba. Cursul se desfăşoară marţi şi miercuri, la sediul Consiliului Judeţean Alba, începând cu ora 9.00. (N.L.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea