Rămâi conectat

Actualitate

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba organizează campania Free Hugs, de Ziua Naţională a României

Dragoş Suciu

Publicat

în

Campanie Free Hugs  a voluntarilor SM Speromax Alba56Consiliul Judeţean al Elevilor Alba organizează şi anul acesta de 1 Decembrie, Free Hugs (îmbrăţişări gratuite), evenimentul fiind deja o tradiţie şi în alte oraşe ale ţării. Campania este orientata spre a oferi îmbrăţişări oamenilor necunoscuţi, în încercarea de a reda un zâmbet pe chipul celor cu probleme, chiar de ziua naţională a tuturor românilor.

„Prin aceasta acţiune promovăm nediscriminarea şi comunicarea, iar oricât de diferiţi am fi, cu toţii avem probleme şi este minunat să ştii că ai făcut pe cineva să zâmbească, chiar dacă s-a întâmplat numai pentru o secundă”, este mesajul organizatorilor.

Se va pleca cu pancarte cu „Free Hugs” de la statuia lui Mihai Viteazu la ora 11:30, după care se va urma un traseu stabilit. Oricine doreşte să participe la această manifestare este binevenit. „Alătura-te şi tu! Donează o îmbrăţişare cu drag imens de Romania!” este sloganul transmis de organizatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea