Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Consilierul lui Zelenski îl face AGENT RUS pe Andrei Marga, după declarațiile sale de la Alba Iulia: „Cea mai uitată naftalină politică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul lui Zelenski îl face AGENT RUS pe Andrei Marga, după declarațiile sale de la Alba Iulia: „Cea mai uitată naftalină politică”

Consilierul preşedinţiei ucrainene, Mihailo Podoliak, a reacționat duminică, 18 septembrie, după declarațiile șocante ale lui Andrei Marga referitoare la războiul din Ucraina și cedarea unor teritorii.

””Criza agenţilor” determină Rusia să scoată din dulap şi cea mai uitată naftalină politică. Dacă domnul Marga îşi susține declaraţiile „cu toată responsabilitatea”, atunci ar trebui să înţeleagă şi perspectiva răspunderii penale pentru încălcarea integrităţii şi suveranităţii unui alt stat”, a scris Podoliak pe Twitter.

Andrei Marga, fost ministru de Externe şi al Educaţiei şi fost rector al Universităţii ”Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, a declarat, vineri, că Ucraina se află în ”frontiere nefireşti” şi trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei şi României.

Declarațiile sale au fost criticate atât în țară, de MAE și alți foști miniștri de Externe, cât și de presa de la Kiev și Ambasada Ucrainei în România.

În urma criticilor, Marga a revenit cu un drept la replică, reluând afirmaţiile şi subliniind că acestea ”corespund adevărului istoric”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea