Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Cristian, președintele interimar PSD Sebeș: „Dăm Sebeșul înapoi cetățenilor săi! Primesc cu brațele deschise pe oricine dorește să facă o schimbare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Cristian, președintele interimar PSD Sebeș: „Dăm Sebeșul înapoi cetățenilor săi! Primesc cu brațele deschise pe oricine dorește să facă o schimbare”

Întâlnirea pe care am avut-o în cursul zilei de ieri, 14 aprilie, cu membrii organizației municipale PSD Sebeș s-a încheiat într-o notă mai mult decât optimistă pentru viitorul comunității în care trăim.

În cadrul discuțiilor care au avut loc între mine și membrii echipei PSD Sebeș, am reușit să creionăm biroul local al organizației,  precum și primele obiective după care ne vom ghida de acum încolo.

Aceste obiective vor servi ca și fundamentul organizației noastre locale, pentru a putea crește ca și echipă și, implicit, pentru a putea reda Sebeșul cetățenilor săi.

Vom organiza periodic astfel de întâlniri, împreună cu membrii PSD Sebeș, pentru a putea oferi o voce tuturor celor care doresc să contribuie cu un gram de bine atât pentru organizație, cât și pentru orașul nostru.

Primesc și voi primi cu brațele deschise pe oricine care își dorește să își lase amprenta în comunitatea noastră și care vrea să ne ajute să transformăm Sebeșul într-un pol important de dezvoltare, așa cum ne dorim toți.

Echipa PSD Sebeș crește doar cu ajutorul vostru! Este de datoria noastră, a tuturor membrilor, să convingem cetățenii din orașul nostru să ne acorde încrederea la alegerile din 2024, care se apropie cu pași repezi.

O mână de oameni nu va putea niciodată să producă schimbarea dorită, fără ajutor din partea locuitorilor acestui oraș minunat în care trăim.

Astfel, lansez public tuturor invitația de a ni se alătura în viitoarele demersuri, căci a reda Sebeșul înapoi cetățenilor săi este doar un pas din drumul nostru!

Radu Cristian,

Președinte interimar PSD Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea