Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă, Radu Cristian: Când primăria nu te ajută, trebuie să îți repari singur strada!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În urmă cu câteva zile am solicitat Primăriei Sebeș, domnului Dorin Nistor, în mod oficial, printr-o adresă, să repare groapa apărută în pavelele din cartierul Lucian Blaga, în dreptul blocurilor 94, 96 și 98.

Inițiativa a venit ca urmare a solicitărilor pe care ni le-au adresat oamenii de acolo. Cineva ne-a mărturisit că o persoană și – a rupt mâna după ce a căzut în groapa respectivă. Astfel că oamenii au fost nevoiți să pună un palet pe care să treacă în condiții de relativă securitate.

Cum Dorin Nistor nu ne-a oferit niciun răspuns, în primul rând nu a răspuns locuitorilor de acolo, am decis să reparăm noi pavelele respective. Alături de entuziaștii mei colegi, am adus materialele și am fixat pavelele astfel încât oamenii să poată circula în siguranță.

O acțiune necesară pentru că se pare că, cei care conduc acum Primăria au uitat să își facă datoria față de oameni sau poate că nu îi mai interesează. Nu ezitați să îmi împărtășiți și să îmi sesizați toate problemele pe care le aveți! Puternici împreună! Sebeșul depinde de noi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea