Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Junior Bike Race 2024, ediția a VIII-a, la Ciugud. 300 de copii vor lua startul la cel mai îndrăgit concurs de biciclete din Alba. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

SÂMBĂTĂ: Junior Bike Race 2024, ediția a VIII-a, la Ciugud. 300 de copii vor lua startul la cel mai îndrăgit concurs de biciclete din Alba. PROGRAMUL

Junior Bike Race 2024, ediția a VIII-a a celui mai îndrăgit concurs de biciclete pentru copii avea loc sâmbătă, 25 mai 2024.

E deja tradiție ca la începutul verii, micii bicicliști să își dea întâlnire la unul dintre cele mai iubite evenimente sportive: Junior Bike Race. Anul acesta, competiția va avea loc pe data de 25 mai. Organizatorii evenimentului sunt Asociația Bicheru Cycling în parteneriat cu Primăria Comunei Ciugud.

Citește și: 25 mai 2024 | ”Junior Bike Race”, ediția a VIII-a, la Ciugud: Concurs de mountainbike, destinat exclusiv copiilor

 

La eveniment se așteaptă 300 de copii participanți, înscrierea fiind gratuită. Este foarte important ca participanții să aibă cască de protecție la start, în caz contrar aceștia fiind descalificați. Pe această cale, organizatorii doresc să întărească și componenta de educație ciclistă a evenimentului.

Programul zilei va fi următorul:

8:00 – 9:30 Ridicare pachete de concurs înscriși online
9:30 – 10:00 Înscrieri concurenți la fața locului în limita locurilor disponibile.
Ridicare pachete de concurs cronologic, în ordinea sosirii concurenților.
10:00 – 10:30 Ședință tehnică cu toți participanții și însoțitorii
10:30 Start categorie 3-4 ani fete/băieți
10:50 Start categorie 5-6 ani fete/băieți
11:20 Start categorie 7-8 ani fete/băieți
12:00 Start categorie 9-10 ani fete/băieți
12:45 Start categorie 11-12 ani fete/băieți
13:40 Start categorie 13-14 ani fete/băieți
14:45 Premiere

Desigur, acest program poate suferi modificări în funcție de numărul participanților și de condițiile meteo; în acest sens, încurajăm prezența la eveniment pe toată durata de desfățurare a acestuia. După premiere se va organiza o tombolă pentru toți cei prezenți, cu multe premii oferite de sponsori și parteneri, premiul cel mare fiind o bicicletă de mountain-bike.

Începând din acest an, evenimentul este promovat și la nivel internațional, prin parteneriatul cu asociația Euphemia, în cadrul mișcării Cycle4GlobalGoals ( link: https://ngo-euphemia.eu/our-projects/cycle4globalgoals ). Prin acest proiect s-a realizat o colaborare cu Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, cu sprijinul ING România, unor ONG-uri de profil, companii și administrații locale, care organizează evenimente de ciclism în fiecare regiune, promovând bicicletele ca transport zilnic și împărtășind bune practici privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă la nivel european.

Prin promovarea mersului cu bicicleta ca mod de transport ecologic, Cycle4GlobalGoals România urmărește să reducă congestiile de trafic, dar și să promoveze un mod de transport mai prietenos cu mediul înconjurător prin reducerea poluării aerului, mai ales in zonele urbane foarte aglomerate.

Junior Bike Race este organizat și cu ajutorul sponsorilor și partenerilor: Dacia Market, CTC Store, CTC Print, Alba Sport Vision, AlbacoExim, Transilvania Nuts, Nutribon, Ballan Sportswear, tipografia Antel, Alpin 57 Lux, Foerch, Petra Pavaje. Parteneri în logistică și promovare sunt Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Alba 24.ro, Ziarul Unirea și FreeRider.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare Un bărbat care a obligat o minoră, fiica concubinei sale, să practice cerșetoria, recidivist, se va întoarce la închisoare. Marius J., din Alba Iulia, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pedeapsă la care se va adăuga restul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea