Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă PSD Alba: Câștigarea Primăriei Poșaga consolidează rezultatul istoric al PSD Alba de la alegerile locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD Alba: Câștigarea Primăriei Poșaga consolidează rezultatul istoric al PSD Alba de la alegerile locale

Aurelia Popa a câștigat, în turul 2 al alegerilor locale, funcția de primar al Comunei Poșaga, victorie care consolidează rezultatul istoric obținut de PSD Alba la alegerile locale din acest an. Astfel, PSD Alba a câștigat alegerile în 16 primării din județul Alba, un număr dublu față de alegerile din 2020. Rezultatul este o reușită, în contextul în care, din cauza presiunilor și racolărilor PNL, organizația PSD a intrat în alegerile locale din acest an cu primari în 5 din cele 8 localități câștigate în 2020.

„Colega noastră Aurelia Popa este o femeie harnică, bine pregătită și cu viziune administrativă. Reușita ei și a echipei PSD Alba în aceste alegeri locale, după o luptă atât de dificilă, reprezintă o victorie pentru un viitor mai bun al comunei Poșaga. Le mulțumim cetățenilor din Poșaga pentru că au avut curaj și au votat schimbarea administrativă de care comunitatea avea mare nevoie. De asemenea, le mulțumim tuturor cetățenilor din Alba pentru suportul oferit Partidului Social Democrat și candidaților noștri, mulți dintre ei aflați la prima experiență politică de acest fel. Prin profesionalism și seriozitate vom continua să muncim pentru a ne atinge obiectivul de a face mai multe pentru Alba, mai bine pentru oameni!”, a spus europarlamentarul Victor Negrescu, coordonatorul PSD Alba.

Citește și: Rezultate alegeri locale 2024, turul doi, la Poșaga: Aurelia Popa, de la PSD, câștigă mandatul de primar al comunei

„La Poșaga, a câștigat comunitatea. Prezența extrem de mare la vot a demonstrat că oamenii din Poșaga își iubesc comuna și sunt interesați de viitorul ei. Le mulțumesc tuturor celor care au mers la vot, indiferent de opțiunea pe care au avut-o. Alegerile au trecut și de acum vreau să fiu primarul care unește această comunitate cu oameni minunați. Sunt onorată că voi fi primarul comunei mele dragi și mă simt binecuvântată că am alături oameni deosebiți care mă vor ajuta să duc la îndeplinire toate proiectele propuse. Le mulțumesc și colegilor mei din PSD Alba, care mi-au fost alături, zi de zi, în această campanie și care vor continua să mă sprijine pentru a dezvolta comuna Poșaga”, a spus Aurelia Popa, primarul ales al Comunei Poșaga.

„Victoria colegei noastre Aurelia Popa la Poșaga consolidează rezultatul istoric obținut de PSD Alba la alegerile locale din acest an. PSD Alba a reușit să obțină cel mai mare număr de voturi la nivelul județului din ultimii 30 de ani și, comparativ cu alegerile locale din 2020, a dublat numărul de primării care vor fi conduse de social democrați. În spatele acestui rezultat este munca unei echipe. Sunt oameni care au muncit împreună și, datorită implicării lor, #noulPSD a devenit o alternativă serioasă în administrația județeană și locală din Alba. În numele colegilor mei din PSD Alba, vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor, care au mers la vot și, indiferent de opțiunea pe care au avut-o, și-au îndeplinit o obligație cetățenească. În administrația locală și județeană, vom munci cu profesionalism și cu bună credință pentru toți cetățenii din Alba”, a spus Corneliu Mureșan, secretarul executiv al PSD Alba.

PSD Alba a reușit să obțină la alegerile locale din acest an un rezultat istoric, obținând cel mai mare număr de voturi la nivelul județului din ultimii 30 de ani. De asemenea, candidații PSD au obținut victorii surprinzătoare în comunități din Alba, care erau considerate fiefuri ale PNL.

În urma alegerilor locale din acest an, colegul nostru Dragoș Crișan a câștigat detașat alegerile în municipiul Aiud cu 51,90 % (cu peste 13 procente în fața primarului liberal în funcție Oana Badea), la Abrud – Marcel Tuhuț a câștigat primăria cu 55,94% (cu aproape 15 procente peste scorul primarului PNL Cristian Albu), iar la Teiuș, primarul PSD în funcție, Mirel Hălălai, a obținut un nou mandat cu un scor aproape dublu față de contracandidatul său de la PNL (50,92%). Aceste rezultate sunt completate de victoriile colegilor noștri din Avram Iancu, Gârda de Sus, Albac, Vidra, Ciuruleasa, Bucium, Râmeț, Mirăslău, Sâncel, Ceru Băcăinți, Săliștea, Vințu de Jos și Poșaga.

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia cumpără medicamente pentru secția oncologie de peste 20 de milioane de lei: Licitația, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia cumpără medicamente pentru secția oncologie de peste 20 de milioane de lei: Licitația, lansată în SEAP Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru furnizare pentru achiziția de medicamente pentru secția de oncologie. Citește și: Analize de laborator, decontate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea