Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| PNL Alba: Alina Hărăguș a fost aleasă vicepreședinte a Organizației Femeilor Liberale la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ieri a avut loc, la Palatul Parlamentului din București, Congresul Național al Femeilor Liberale, eveniment la care au participat peste 1500 de doamne liberale din țară și diaspora. Punctul central al Congresului l-a reprezentat alegerea noii structuri de conducere a Organizației Femeilor Liberale România.

Delegația OFL Alba, condusă de președintele Alina Hărăguș, a numărat 51 de persoane, fiind a doua ca nivel de reprezentativitate.

De altfel, Alina Hărăguș a fost aleasă pentru a face parte din noua structură de conducere la nivel național, urmând a ocupa funcția de vicepreședinte pe domeniul Dezvoltare rurală și regională

Președintele OFL Alba a făcut parte din echipa propusă de către Nicoleta Pauliuc – senator PNL, a cărei moțiune – „Pentru România, cu suflet”, va fi noul program de dezvoltare al OFL.

Din noua structură de conducere aleasă mai fac parte, printre altele, doamnele Patricia Simina Arina Moș, Mihaela Rodica Suciu, Simona – Geanina Pistru – Popa, Mariana Mitra – Niță (pe funcții de prim-vicepeședinte) și Stela Firu – secretar general.

Alina Hărăguş a absolvit Universitatea Româno – Germană din Sibiu, Facultatea de Drept şi Instituţii Europene, este licenţiată în Ştiinţe Juridice şi deţine un titu de Master în Marketing şi Comunicare în afaceri.

În antreprenoriat şi-a pus amprenta asupra imaginii a numeroase companii naţionale si internaţionale cu care a colaborat de-a lungul celor aproape 20 de ani de experienţă în marketing şi strategie de dezvoltare a imaginii. Pe plan politic, este consilier județean din partea PNL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea