Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Ministrul Bădălau lovește în industria din județul Alba: Fabrica de arme din Cugir și CurpuMin

Unirea Ziarul

Publicat

în

Deputat PNL, Florin Roman: Ministrul Bădălau pune pe butuci economia

Ministrul PSD al economiei, celebrul domn Bădălau da lovitura după lovitura industriei din județul Alba. De curând, ministrul Bădălau a ajuns in ochii procurorilor după suspiciunile de implicare in atribuirea direcționala a contractului pentru Beretta, in detrimentul Fabricii de arme din Cugir.

Deși in discuțiile inițiale, și FA Cugir era parte a proiectului, peste noapte, ministrul Bădălau a mutat investiția, pare se, cu dedicatie. Este foarte bine acum ca procurorii DNA se interesează și de ce, și care sunt motivele sau interesele care stau la baza acestei decizii strategice.

Tot economia județului Alba, dar și cea naționala, este acum o alta ținta a unei decizii, care miroase de la o posta, din partea ministrului Bădălau. Exista o presiune asupra uneia dintre putinele “perle” din industria României, SC CupruMin, sa preia transferul licenței de concesiune a perimetrului de exploatare a resurselor cuprifere de la Moldova Noua, la pachet cu “restantele” istorice pe partea de mediu, cifrate la peste 50 milioane de euro.

Întrebarea este de unde vin cei 150 de milioane de euro necesari pentru retehnologizare și de ce nu se investește la CupruMin ci la o unitate trecută pe linia moarta. Care sunt interesele ce stau in spatele acestei decizii ce pot pune pe butuci și CupruMin ne pot spune probabil doar procurorii DNA!

Domnule Bădălau știu ca pentru dumneavoastră economia înseamnă “ghiuluri”, dar va atrag atenția la modul cel mai serios: jos labele de pe CupruMin! Aici nu e nimic de ciordit! Aici nu merge cu ciorditorii!

deputal PNL, Florin ROMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet” Mircea Hava a reacționat după apariția în spațiul online a informației potrivit căreia Dreapta Unită Alba îi susține o presupusă  candidatură la primăria Alba-Iulia și vor ”face front comun în spatele celui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea