Comunicat de presă Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Alba Iulia primește “aviz negativ” de la PSD

Da, știu! Nu mai e o noutate ca Alba Iulia, o capitala de dreapta a Marii Uniri a fost întotdeauna un fel de paria pentru orice guvern de stânga al PSD. Da, știu! Ca Alba Iulia a însemnat ceva pentru PSD doar de ziua naționala a României, când cohortele pesediste au invadat orașul la depuneri de coroane, momente festive și cam atât.

Va amintiți probabil sfidarea guvernului Dancila care a tăbărât pur și simplu in Sala Unirii pentru o ședința de guvern, de imagine.

ELIT

Nu le-a ieșit, fiind huiduiți și alungați de albaiulieni. In noianul de promisiuni goale de atunci, PSD a depus un proiect de lege prin care prevedea ca ședința solemna de investire a Președintelui României sa aibă loc, intr-un cadru solemn, la Alba Iulia, locul in care s-a născut România Mare.

Numai ca între timp, PSD s-a răzgândit, iar proiectul de lege a primit azi “aviz negativ” de la parlamentarii PSD, împotriva unui proiect al…PSD! Este încă o dovada a lipsei de respect al parlamentarilor PSD la adresa Albei Iulia, capitala de suflet a romanilor de pretutindeni, nici primul și nici ultimul probabil.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...