Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Corneliu Olar a făcut și va face ce trebuie pentru Alba și Țara Moților (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Deputatul Corneliu Olar nu a dormit în Parlament, dimpotrivă: a trezit de la tribună cu glas puternic de moț pe mulți aleși care până la Olar nu auziseră de moți și nici nu știau unde se află Țara Moților.

În cele cinci mandate de primar și două de deputat, Corneliu Olar a acumulat o mare experiență atât în administrație cât și în politică. Acest lucru l-a ajutat să inițieze și să promoveze multe legi importante printre care și faimoasa Lege a moților, să aducă în Alba și în Munții Apuseni mulți miniștri și alți demnitari cu putere de decizie  și chiar să facă o Ambasadă a Țării Moților la București.

Corneliu Olar, în stilul lui caracteristic în care îmbină eficient și cu mult talent lobby-ul politic cu mediatizarea,  a reușit să facă drumurile turistice Transursoaia și Horea-Petreasa. Și-a adus o mare contribuție și la asfaltarea Drumului Național între Arieșeni și Alba Iulia. Niciodată în istorie moții nu au avut un drum așa de bun până la Alba Iulia și acest lucru se datorează și deputatului Corneliu Olar.

Din Apuseni, unde acum monitorizează și lucrările la Drumul Național, Corneliu Olar a declarat: “ Mai sunt multe de făcut la noi acasă în Țara Moților și în județul Alba. Ne trebuie multe legi mai bune, ne trebuie drumuri ca-n Europa, ne trebuie mari investiții pentru dezvoltare economică.   Și mai ales trebuie să avem grijă de ce ne-a dat Bunul Dumnezeu ca să putem trăi bine la noi acasă. Trebuie să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare și a Țării Moților, făcând o dezvoltare durabilă, bine chibzuită și pentru care toți să tragem căruța în aceași direcție. Trebuie să sprijinim industria mobilei, pensiunile turistice, micile ferme. Trebuie să facem sate ecoturistice, să atragem fonduri europene, să atragem investitori  pentru dezvoltarea turistică. Trebuie să facem Țara Moților frumoasă și prosperă ca un canton elvețian. Putem face toate acestea cu o singură condiție: să fim uniți și hotărâți!

Rezultatele activității deputatului Corneliu Olar pot fi văzute și pe pagina oficială a Camerei Deputaților unde se consemnează în dreptul lui următoarele: 47 de propuneri legislative inițiate, 41 de luări de cuvânt dintre care 36 în ședințe, 24 de moțiuni și 61 de întrebări și interpelări.

Dar, mai mult decât aceste cifre, vorbesc faptele din teritoriu. Cine vrea să le vadă, este invitat la o călătorie pe un drum turistic mirific, până la cota 1600, la Horea-Petreasa.

(HOP)

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea