Rămâi conectat

Sport

Comunicat de presă: colaborare între campionatul de minifotbal „Fair Play” şi Joma România

Dan HENEGAR

Publicat

în

În toamna acestui an va începe o nouă ediție a Campionatului de Minifotbal Fair Play, ediția a XIII-a, care va avea loc la baza sportivă de lîngă Colegiul „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Începând cu anul 2005 acest campionat, afiliat la Federația de Minifotbal din România, a cunoscut o dezvoltare continuă atât din punct de vedere organizatoric cât și sportiv, ajungând ca în anul 2016 Cupa României să fie adusă la Alba Iulia de către echipa La Boltă, iar în 2017 aceeași ehipă clasându-se pe locul III din 84 echipe participante.

Anul fotbalistic 2017-2018 va aduce și o premieră pentru minifotbalul din Cetatea Marii Uniri: organizatorii Campionatului de Minifotbal Fair Play au semnat un acord de colaborare cu Joma România, acord care va avea ca finalitate acordarea de premii substanțiale echipelor câștigătoare din cele trei ligi care vor compune structura următorului sezon competițional. Valoarea totală a premiilor oferite va fi de aproximativ 15.000 lei, sumă record pentru minifotbalul județean.

Joma România promovează în țara noastră brand-ul spaniol Joma de peste 20 de ani, având de-a lungul timpului colaborări cu cluburi de fotbal importante ca Dinamo București, FC Unirea Alba Iulia, FC Argeș Pitești, FC Poli Timișoara, FC Astra Ploiești, CFR 1907 Cluj, CS Universitatea Craiova dar și cu Federația de Minifotbal din România și cu Comisia Centrală a Arbitrilor.

Ne bucurăm că am reușit să devenim partener tehnic al Campionatului de Minifotbal Fair Play din Alba Iulia, campionat care pe lângă tradiția lungă în timp a reușit să-și demonstreze și valoarea fotbalistică, dând câștigătoare Cupei României în anul 2016 și ocupanta locului III în 2017. Suntem convinși că și în sezonul 2017-2018 vom avea parte de aceeași organizare foarte bună și de meciuri de calitate, obiective la care vom pune și noi umărul pentru a fi realizate” a declarat Teodor Luca, Directorul General al Joma România.

Dan Ursu, organizatorul Campionatului de Minifotbal Fair-Play a precizat că “parteneriatul cu Joma România, pe lângă faptul că este o recunoaștere a valorii a campionatului nostru, reprezintă și o oportunitate de recompensare corectă a muncii sportivilor dintr-un sezon competițional. Va fi o colaborare frumoasă și serioasă între trei tipuri de campioni: jucătorii de minifotbal, organizatorii campionatului și Joma România”, se arată în comunicatul de presă remis pe adresa redacţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea