Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: Datorită comasării alegerilor, PNL și PSD Alba pot în sfârșit să își legalizeze relația imorală pe care o ascund de peste 30 de ani.

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă | Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: Datorită comasării alegerilor, PNL și PSD Alba pot în sfârșit să își legalizeze relația imorală pe care o ascund de peste 30 de ani.

Anunțul comasării alegerilor este o bucurie fără margini pentru PNL Alba și PSD Alba, care pot în sfârșit, după mai bine de 30 de ani, să își manifeste public relația imorală prin care sunt „frați de hoție” căpușând împreună instituții, companii de stat și comunități locale. Comasarea alegerilor arată disperarea fără margini a acestei coaliții toxice PNL – PSD de a rămâne la butoanele României ca să poată fura în voie. Practic, pentru interesele de partid, PNL și PSD calcă în picioare democrația acestei țări și folosesc modelul rusesc KGB-ist pentru organizarea alegerilor: nu contează cine votează, contează cine organizează alegerile și cine numără voturile. De fapt, alegerile au doar scopul de a salva funcțiile lui Ciucă și Ciolacu, care la alegerile comasate vor folosi primarii pentru a trage lista pentru alegerile europarlamentare. Din punct de vedere logistic, va fi un haos general cu două secții de votare și membri plătiți în ambele secții, cu bani alocați pentru două campanii electorale, iar la final se vor cheltui la fel de mulți bani pentru interesele politice și orgoliile lui Nicu Ciucă și Marcel Ciolacu.

Avantajele în urma acestei comasări NU vor exista, nu se va face real o economie, însă democrația acestei țări va avea de suferit. Într-o democrație autentică, cetățeanul are dreptul să fie informat corect de competitorii electorali, astfel încât să poată vota în cunoștință de cauză. Ce uită PNL și PSD este faptul că cetățenii nu mai pot fi mințiți la fel de ușor, iar votul lor va putea răsturna toate aceste jocuri de culise.

Nu cred că mai este o surpriză pentru nimeni faptul că între PNL și PSD există o „frăție” a hoției, iar cele două partide nu mai există de fapt, în locul lor formându-se un partid unic, un partid al intereselor de gașcă, al specialilor cu pensii nesimțite și al baronilor locali.

În județul Alba, cred că ați observat că PSD mimează doar opoziția și sunt frați în companiile locale și în instituții publice, unde și-au plantat sinecuriștii și lipitorii de afișe. Spre exemplu, PSD critică de fațadă prețurile enorme la apă, dar de fapt susțin prin membrii săi din APĂ CTTA creșterea tarifelor. La ANRSC, autoritate care ar trebui să vegheze la corectitudinea furnizării serviciilor publice de apă și canalizare, sunt doi membri PSD (Daniel Zdrânc la București și Ioan Dîrzu în Alba) care tac mâlc și nu au luat atitudine când prețurile au explodat. În Alba, la alegerile locale va fi ca și până acum: PSD va mima opoziția, iar PNL va dori să își conserve influența baronilor locali în comunități pe care le conduc ca pe adevărate feude.

Singura alternativă reală va fi Dreapta Unită, consolidată în jurul USR-ului, care va lupta să scape județul de această coaliție toxică a partidului unic PNL – PSD.

Beniamin Todosiu
Deputat USR de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sub administrarea primarului Silviu Vințeler, orașul Ocna Mureș renaște, crește și se dezvoltă odată cu Băile Sărate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub administrarea primarului Silviu Vințeler, orașul Ocna Mureș renaște, crește și se dezvoltă odată cu Băile Sărate A fost nevoie de un bun gospodar, un om cu viziune și curaj, dinamic și perseverent ca primarul Silviu Vințeler, pentru a scoate din sărăcie și mizerie orașul Ocna Mureș, al cărui declin economic părea de neoprit după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea