Rămâi conectat

Ştirea zilei

Comunicat de presă| Alin Stanciu, reprezentant al mediului de afaceri, candidatul PSD la Primăria municipiului Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alin Stanciu, reprezentant al mediului de afaceri, candidatul PSD la Primăria municipiului Alba Iulia

Desemnarea lui Alin Stanciu, de către PSD, pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia este un răspuns firesc la necesitatea de a avea la conducerea administrației locale un reprezentant al mediului de afaceri, obișnuit să utilizeze eficient resursele financiare și care va elimina risipa banului public din prezent.

 Conducerea unui business de succes și dezvoltarea armonioasă a unei localități au în comun principiile sănătoase pe care ambele se bazează: respect față de oameni, corectitudine, perseverență și muncă.

De peste 10 ani, Alin Stanciu conduce cu respect față de oameni și munca lor o afacere în domeniul automatizărilor industriale, iar activitatea în politică – pe care a înțeles-o asemenea unei implicări în viața comunității din care face parte – a început-o recent.

”Nu candidez împotriva cuiva sau pentru o funcție, ci pentru că Alba Iulia nu este asemenea orașului care poate deveni. Municipiul nu a beneficiat de o dezvoltare coerentă și unitară: pe de o parte există servicii publice care nu au fost furnizate corespunzător iar,  pe de altă parte, avem cartiere care nu au beneficiat deloc de investiții. În următoarea perioadă voi prezenta programul nostru pentru municipiul Alba Iulia, încrezător că putem avea un oraș cu locuri de joacă și mai multe spații verzi, atractiv pentru mediul de afaceri și, în egală măsură, pentru familiile tinere. Ne dorim un oraș în care orientarea spre investiții în drumuri, tineret, sport și cultură să fie mult mai mare, iar siguranța cetățeanului și a bunurilor sale – o prioritate. Copiii noștri sunt viitorul acestei țări și nicio sumă alocată nu este prea mare dacă o investim în creșe, grădinițe sau unități de învățământ. Voi rămâne același om pe care îl cunoașteți și care nu va face rabat de la principii, valori și normele morale în care cred cu tărie”, – Alin Stanciu, candidatul PSD la primăria municipiului Alba Iulia.

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia a fost desemnat, marți, 28 iulie, în ședința biroului municipal.

Alin Stanciu are 43 de ani, este căsătorit și are doi copii. A absolvit Universitatea Politehnică Timișoara, Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică, fiind de profesie inginer.

Organizația Municipală PSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea