Rămâi conectat

Actualitate

Colindătorii din Jidvei au adus vestea cea bună la redacţia ziarului Unirea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dintre obiceiurile tradiţionale româneşti, colindatul este cea mai iubită manifestare folclorică. Sărbătoarea Naşterii Domnului readuce în atmosfera cotidiană ideea de renaştere spirituală a omului, ideea de speranţă pentru o lume mai bună.

Colindătorii de la Grupul Şcolar industrial Jidvei, condus de profesorii Ioan Rusan şi Marius Iorga, au venit tocmai pentru acest lucru, al patrulea an la rând, să transmită mesajul Crăciunului şi redacţiei ziarului Unirea, iar prin intermediul publicaţiei tuturor celor care se trag din judeţul Alba şi simt româneşte.

Corul liceului este format din elevi claselor VI-XII şi a interpretat colindele „Christos s-a născut”, „Oi leru-i ler” şi “Se luară, se duseră”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea