Rămâi conectat

Cultură Educație

Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir își promovează oferta educațională pentru anul școlar 2016 – 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

O echipă de cadre didactice din cadrul Colegiului tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir însoțită de reprezentanți ai unor agenți economici locali s-au deplasat la două școli gimnaziale din oraș, având ca scop promovarea ofertei educaționale pentru anul de învățământ 2016 – 2017.

Potrivit informațiilor primite de la directorul colegiului, dr. ing. Alexandru Micaciu, până în prezent au fost vizitate două școli: Școala Gimnazială ,,Iosif Pervain” și școala Gimnazială nr 3, urmând ca o nouă deplasare să fie realizată la Școala Gimnazială ,,Singidava”. ,,Împreună cu mine au mers la amintitele unități școlare: prof. ing. Liliana Dache, dr. ing. Ileana Napău, prof. Alexandra Pop, iar din partea agenților economici din oraș ne-au însoțit: ec. Diana Morar și ec. Adriana Lucaci( S.C.NOVA MODUL SRL), ing. Claudia Uritescu(U.M.Cugir) și Dana Mihăilesc(Fabrica de Arme)”, ne-a declarat Alexandru Micaciu.

Potrivit directorului colegiului, oferta instituției pentru anul școlar 2016 – 2017 este următoarea: Pentru învățământul liceal: 1 clasă – Tehnician în activități economice și 1 clasă – Electrotehnică și Automatizări cu calificarea Tehnician tehnică de calcul. În cadrul școlii profesionale, începând din următorul an școlar va funcționa 1 clasă în sistem dual(cu bursă lunară de până la 400 Roni), cu dublă specializare: Operatori mașini unelte cu comandă numerică(14 locuri) și frezor – rabotor – mortezor(14 locuri). (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea