Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Colegiul ”HCC” din Alba Iulia aniversează 97 de ani de Educație, Tradiție și Cultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia împlinește, în 2016, 97 de ani de Educație, Tradiție și Cultură și organizează în perioada 22 februarie – 3 martie o serie de activități dedicate acestei aniversări.

Din programul activităților fac parte simpozioane, sesiuni de comunicări, un campionat de memorat, sesiuni de referate științifice, concursuri de cultură generală, lansări de carte etc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O manifestare inedită va avea loc în 2 martie, de la ora 13.00, în Sala 31 – Amfiteatru cu profesor Onac Iulia. Este vorba despre evenimentul denumit ”Văzut prin obiectiv: interviuri cu absolvenți din diferite generații de elevi ai Colegiului ”HCC”.

Totodată, în 29 februarie, între orele 8.00 – 14.00, în Sala Profesorală, va avea loc evenimentul ”Remember – Absolvenți de excepție ai Colegiului”.

Detalii despre programul dedicat evenimentului aniversar pot fi obținute de la reprezentanții Colegiului, situat în Alba Iulia pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 11 sau la telefon 0258.835.164.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea