Rămâi conectat

Curier Județean

Codruţ Cernea – director general interimar la Fabrica de Arme Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 9 iulie  2012, Codruţ Cernea a fost numit în funcţia de manager general interimar la Fabrica de Arme Cugir, prin hotârare a Consiliului de Administraţie. Numirea survine, ca urmare a încetării interimatului pentru această funcţie, deţinut de către ing. Laurenţiu Raditoiu aflat la conducerea socieăţii de la începutul anului 2012.

    Cernea este ing. şef Cercetare Dezvoltare la FAC şi a mai ocupat funcţia de director general cu mandat pe o perioadă nedeterminată în cursul anului trecut, dar care şi-a dat demisia din respectiva calitate după circa trei luni de activitate. Pe baza unor surse primite de la conducerea fabricii, interimatul lui Cernea va dura până la numirea unui nou director general. După cum am mai aflat se fac demersuri ca până săptămâna viitoare să fie numit Consiliul de Administraţie la Fabrica de Arme Cugir, după care în urma negocierilor PSD-PNL  să fie pus în funcţie noul director general.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea