Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR: Restricții de circulație în perioada 14 – 18 august pe drumurile naționale din Alba și alte județe din țară, în contextul desfășurării competiției sportive „Turul României 2024”

Bera Larisa

Publicat

în

CNAIR: Restricții de circulație în perioada 14 – 18 august pe drumurile naționale din Alba și alte județe din țară, în contextul desfășurării competiției sportive „Turul României 2024”

CNAIR a anunțat că, în perioada 14- 18 august 2024, se restricționează temporar circulația rutieră pe mai multe sectoare de drum național pentru desfășurarea competiției sportive (tur ciclist) „Turul României 2024”.

Citește și: 14 – 15 august | Turul României ajunge la Alba Iulia: Participă 25 de echipe din 14 țări. Traseul competiției de ciclism

Astfel, în perioada 14 – 18 august 2024, pentru desfășurarea competiției „Turul României 2024”, circulația rutieră va fi restricționată temporar pe mai multe sectoare de drum național după cum urmează: DN1 în județul Sibiu, DN67C în județul Alba, DN7 în județele Alba, Sibiu și Dâmbovița, DN7C în județele Hunedoara și Sibiu, DN7H în județul Sibiu, DN71 în județul Dâmbovița, DN72 în județul Dâmbovița, DN73A în județul Brașov, DN76 în județul Hunedoara.

Având în vedere faptul că dimensiunea caravanei cicliste se va întinde pe aproximativ 1 km, circulația se va desfășura restricționat, în regim suveică, fără întreruperea traficului rutier, cu respectarea regulilor de deplasare conform legislației în vigoare.

Turul României, ce are loc în perioada 14 – 18 august 2024, este una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și unul dintre cele mai importante evenimente cicliste internaționale din România și se desfășoară pe un traseu de peste 750 km.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cluburile sportive private vor beneficia de finanțare de la stat pentru grupele de copii și juniori: Modificarea legii educației fizice și sportului

Bera Larisa

Publicat

în

Cluburile sportive private vor beneficia de finanțare de la stat pentru grupele de copii și juniori: Modificarea legii educației fizice și sportului În cadrul ședinței de Guvern din 8 august, Executivul a adoptat o ordonanță de urgență care aduce modificări semnificative Legii educației fizice și sportului 69/2000. Aceasta introduce un mecanism de finanțare destinat cluburilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea