Rămâi conectat

Curier Județean

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia a organizat a V-a ediție a Concursului Naţional de Creaţie Artistică „Vis de copil”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Desfășurarea unor activități extracurriculare are urmări benefice asupra copiilor cu dizabilități, atât pe planul echilibrării emoționale, cât și pe planul compenasării personalității lor marcate de deficiență,, fiind un mijloc eficient pentru integrarea lor psihosocială.

desen01În lunile noiembrie-decembrie 2014, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia a organizat Ediţia a V-a a Concursului Naţional de Creaţie Artistică „Vis de copil”. După cum se stie deja, concursul cuprinde cinci secțiuni: pictură, desen, colaje, proză, poezie, este destinat elevilor din întreaga ţară și are ca scop stimularea potențialului creativ al elevilor cu cerințe speciale din învațământul special și special integrat.

Citeşte şi: Mihai Eminescu data naşterii • Mihai Eminescu biografie pe scurt • Mihai Eminescu, poet, prozator si jurnalist român

In prima săptămână de școală a acestui an, după criterii bine stabilite, lucrările au fost atent evaluate de un juriu format din :  expert pictură-prof. Viorica Boitor , inspector învățământ special ISJ Alba-prof. Dumitru Panța, precum şi cadre didactice de specialitate din unitatea şcolară organizatoare, prof. psiholog Monica Paul, prof. Cosmina Florea, prof.Daniela Cristian, prof.Anca Enyedi, prof. Lb și literatura română, Valeria Ciurlin.

Numarul mare de lucrari, peste 250, ale elevilor din   Constanţa, Hunedoara, Sibiu, Cluj, Harghita, Sălaj, Alba, Maramures, Iasi, Bistrita Nasaud, Arad, Bihor, cele mai multe de la școli speciale, au facut ca munca juriului sa fie una nu foarte usoara, însă plăcută, ținând cont de frumusețea și originalitatea lucrărilor primite, jurizarea acestora fiind o adevărată delectare pentru ochi si suflet.

În urma acestei evaluări, s-au acordat premii pentru fiecare sectiune a concursului, mențiuni, premii speciale pentru originalitate, diplome tuturor participanților, elevi și profesori coordonatori.

Pe această cale, organizatorii concursului mulțumesc tuturor participanţilor , îi felicită pentru munca depusă, pentru talentul şi măiestria de care au dat dovadă și îi așteaptă la următoarea ediție a concursului.

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea