Cel mai mare mall din județul Alba! Planul pentru ,,Alba Value Centre” va fi votat JOI de consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Alba Iulia Value Center, proiectul celui mai mare centru comercial din Alba Iulia,  va ajunge joi, 26 noiembrie, pe masa consilierilor locali.

În ședința Consiliului Local Alba Iulia din data de 26 noiembrie, consilierii vor avea de avizat elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unui astfel de centru comercial în Alba Iulia, cu sensuri giratorii, amenajare platforme exterioare cu parcări, alei carosabile și pietonale, reconfigurare căi de acces, semnalistică rutieră, amplasare casete publicitare și luminoase și totemuri publicitare, amenajare spații verzi, împrejmuire teren și introducere parțială în intravilan, propus a fi amplasat pe străzile Alexandru Ioan Cuza și Fabricilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prin acest PUZ, se propune reglementarea subzonei activități comerț și servicii, modernizarea străzii Fabricilor de la un profil de 4-5 metri la un profil de 8 metri, două benzi de circulație a câte 3 metri fiecare și două trotuare de câte un metru, studierea în baza avizelor de specialitate a intersecției străzilor Alexandru Ioan Cuza cu cea a Fabricilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe lână, se propune anularea restricțiilor de construire, înaintea fazei DTAC, prin devierea liniei de înaltă tensiune LEA 220 kV în LES 220 kV.

Potrivit acestui document, terenul pe care urmează să fie construit centrul comercial va avea o suprafață totală de 107.095 mp.

Accesul principal se va realiza din strada Alexandru Ioan Cuza. Lucrările pentru sensul giratoriu propus, modificarea și dezvoltarea străzilor Alexandru Ioan Cuza și Fabricilor se vor realiza cu respectarea legislației în vigoare și în corelare cu avizele de specialitate solicitate prin certificatul de urbanism.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419