Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cel mai mare mall din județul Alba! Planul pentru ,,Alba Value Centre” va fi votat JOI de consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia Value Center, proiectul celui mai mare centru comercial din Alba Iulia,  va ajunge joi, 26 noiembrie, pe masa consilierilor locali.

În ședința Consiliului Local Alba Iulia din data de 26 noiembrie, consilierii vor avea de avizat elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unui astfel de centru comercial în Alba Iulia, cu sensuri giratorii, amenajare platforme exterioare cu parcări, alei carosabile și pietonale, reconfigurare căi de acces, semnalistică rutieră, amplasare casete publicitare și luminoase și totemuri publicitare, amenajare spații verzi, împrejmuire teren și introducere parțială în intravilan, propus a fi amplasat pe străzile Alexandru Ioan Cuza și Fabricilor.

Prin acest PUZ, se propune reglementarea subzonei activități comerț și servicii, modernizarea străzii Fabricilor de la un profil de 4-5 metri la un profil de 8 metri, două benzi de circulație a câte 3 metri fiecare și două trotuare de câte un metru, studierea în baza avizelor de specialitate a intersecției străzilor Alexandru Ioan Cuza cu cea a Fabricilor.

Pe lână, se propune anularea restricțiilor de construire, înaintea fazei DTAC, prin devierea liniei de înaltă tensiune LEA 220 kV în LES 220 kV.

Potrivit acestui document, terenul pe care urmează să fie construit centrul comercial va avea o suprafață totală de 107.095 mp.

Accesul principal se va realiza din strada Alexandru Ioan Cuza. Lucrările pentru sensul giratoriu propus, modificarea și dezvoltarea străzilor Alexandru Ioan Cuza și Fabricilor se vor realiza cu respectarea legislației în vigoare și în corelare cu avizele de specialitate solicitate prin certificatul de urbanism.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea