Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cea mai NEAGRĂ zi pentru Italia de la începutul pandemiei: Aproape 970 de morți într-o SINGURĂ ZI!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Italia a înregistrat o nouă zi negră în lupta cu epidemia, înregistrând nu mai puțin de 969 de noi decese, cu 307 mai mult, decât ziua precedentă, potrivit datelor oficiale anunțate de autorități.

Acest bilanț negativ a doborât recordul macabru absolut înregistrat de la debutul pandemiei, care continuă, din nefericire, să nu se oprească deloc.

Numărul total al deceselor, total înregistrate, a depășit pragul de 9.000, bilanțul ajungând la 9.134.

Italia este a doua cea mai afectată țară de pe glob, după SUA, în ceea ce privește numărul de cazuri confrimate, acestea ajungând la 86.498, depășind țara de origine a pandemiei, China, cu peste 5.000 de cazuri.

Aproape 11.000 de persoane au reușit să fie vindecate, printre care și un bătrânel în vârstă de 101 ani, din regiunea Rimini, care nu s-a lăsat doborât de virus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea