Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce înseamnă când visezi bani: Conotații pozitive și negative și ce semnifică un vis în care suntem jefuiți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banii reprezintă un simbol puternic în vise. Fie că îi pierzi, fie că îi câștigi sau îi primești de la un străin, ei au o semnificație aparte și este bine să o cunoști din timp pentru a prevedea anumite evenimente din viitor.

Conotații pozitive atunci când visezi bani

Te-ai întrebat ce înseamnă când visezi bani? Visele despre bani pot avea conotație negativă sau pozitivă, în funcție și de evenimentele din viața ta, în funcție de starea ta sufletească și de temerile pe care le ai legate de starea ta materială.

Vestea bună este că totul se schimbă, iar visele negative vor trece, dacă și starea ta materială se îmbunătățește, scrie libertateapentrufemei.ro. Ce înseamnă când câștigi bani Dacă ai visat vreodată că ai câștigat bani, fie la jocurile de noroc, la loto sau la vreun pariu pus cu prietenii, înseamnă că ai încredere în tine că vei reuși să îți atingi obiectivele din viitorul apropiat.

Când câștigi bani, câștigi putere, iar în vise este vorba de forța ta interioară de a realiza anumite lucruri.

Sunt și vise negative în care apar banii

Se întâmplă uneori să visezi că pierzi bani sau că nu îi mai găsești acolo unde știai că sunt. Acest lucru se traduce prin faptul că oportunitățile în care sperai s-au risipit și că nu mai poți face tot ceea ce îți doreai. Pe de altă parte, lipsa banilor poate semnifica apariția unui obstacol pe care îți este foarte greu să îl depășești. Superstițiile spun că nu este bine să găsești bani pe stradă, dar dacă îi găsești în vis înseamnă că ai o atitudine pozitivă față de ceea ce se poate întâmpla în viitorul apropiat. Te așteaptă o încercare sau un eveniment deosebit și știi că poți avea ceva de câștigat de aici.

Dacă visezi că ești jefuit, e semn rău

Dacă ai visat că cineva ți-a furat banii, că ai fost jefuit sau înșelat, de fapt tu simți că anumite oportunități din viața ta au trecut și că nu poți întoarce timpul înapoi. Pe de altă parte, este posibil să te temi că cineva îți îngrădește libertatea și alegerile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea