Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul tânărului Adrian Vințan, din Alba Iulia, a înduioșat întreaga comunitate! MOBILIZARE impresionantă: În doar o zi a strâns 25.000 de euro din donații și are banii pentru prima perfuzie

Alexandra Mates

Publicat

în

Cazul lui Adrian, tânărul de 31 de ani din Alba Iulia, care de doi ani de zile se luptă cu o boală cruntă, a stârnit mobilizare în rândul întregii comunități. Jurnaliști, oameni de afaceri, sportivi și oameni simpli, suferă alături de familia lui și fac tot posibilul să strângă suma enormă de care are nevoie pentru tratamentul acestuia. La doar o zi de la apelul umanitar, s-au adunat în cont aproximativ 25.000 de euro din donații, iar Adrian are acum banii pentru prima perfuzie.  

Printre cei care i-au întins o mână de ajutor lui Adrian se numără patronul fabricii de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeș, care a făcut o donație de 10.000 de euro. Reprezentanții firmei au sunat la redacție imediat după ce au văzut apelul umanitar, iar până seara au și depus suma promisă.

De asemenea, a mai făcut o donație compania de vinuri Jidvei, iar, potrivit lui Adrian, sportivi importanți din Alba Iulia au anunțat că vor contribui cu o sumă de bani și că își vor scoate tricourile la licitație.

Acțiunea caritabilă ”Împreună pentru Adrian” a avut un impact incredibil pe rețeaua de socializare Facebook. Sensibilizați de soarta cruntă, oamenii au distribuit apelul făcut de tânăr, iar unii dintre ei, administratori de firme, au anunțat că își vor dona încasările sau chiar au pus urne pentru a strânge bani pentru Adrian.

Vedeți și Stanciu, Gicu Grozav și Daniel Niculae, fotbaliști cu suflet mare, „Împreună pentru Adrian Vințan”! Tricouri donate și implicare în campania umanitară pentru sprijinirea tânărului albaiulian

Reamintim că Adrian Vințan a fost diganosticat cu melanom în urmă cu patru ani, la un semn pe călcâiul piciorului stâng, iar apoi, în 2016, cu metastază ganglionară inghinal.

“Totul a început în 2014, când, în urma unor controale la dermatologi, am fost diagnosticat cu melanom la un semn pe care l-am avut pe piciorul stâng. În 2016 mi-a apărut un ganglion în zona inghinală, a început să se inflameze, am revenit la doctor mi-a spus că este metastaza de la acel semn şi trebuie făcută operaţie de urgenţă”, spune Adrian Vinţan.

După mai multe încercări de a se vindeca, singura șansă rămasă este tratamentul cu medicamentul IPILIMUMAB, iar costul este exorbitant, 75.000 de euro.

Miercuri, tânărul a fost externat din spitalul din Alba Iulia, iar acum este acasă și așteaptă să înceapă tratamentul de care are nevoie. Grație donațiilor făcute, Adrian poate achiziționa prima perfuzie. În total, sunt necesare patru perfuzii, costul uneia se ridică la suma de 19.000 de euro și se administrează o dată la trei săptămâni.

Adrian spune că este optimist, se încăpăţânează să sfideze boala si crede cu tărie că Dumnezeu va face o minune. De asemenea, ține să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la el.

”Ieri am ajuns acasă. Nu știu cum aș putea să vă mulțumesc pentru toată susținerea, gândurile bune și mobilizarea de care ați dat dovadă! Vă doresc tuturor multă, multă sănătate și să vă bucurați de fiecare zi!”, transmite acesta.

Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor lui Adrian o pot face donând bani în următoarele conturi:
RO91INGB0000999903328604 – Cont LEI deschis la Banca INGB CENTRALA (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
RO54INGB0000999907240698 – Cont EURO deschis la Banca INGB CENTRALA, SWIFT: INGBROBU (pe numele Adrian – Vasile Vințan)

Firmele pot dona în contul: Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj

Blaj,Republicii, nr.8
RO 10909726
Cont LEI : RO74RNCB0007001695460001 (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
Cont in EUR : RO47RNCB0007001695460002 (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
Conturi deschise la BCR Blaj, Cod SWIFT: RNCBROBU.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea