Rămâi conectat

Actualitate

Căutătorii de fier vechi au ”dat atacul” la uzina de la Gura Roșiei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Cinci cetăţeni domiciliaţi în satul Dăroaia, comuna Roşia Montană, au fost surprinși de jandarmi în incinta unei uzine de preparare din Gura Roşiei, luni 1 aprilie a.c. în urma solicitării telefonice a personalului de pază.

Cei cinci  intenţionau să colecteze fier vechi pentru a-l valorifica ulterior în interes personal, însă vigilenţa personalului de pază şi rapiditatea intervenţiei jandarmilor i-au împiedicat să-şi ducă la capăt intenţiile şi să comită fapte de natură penală, de genul furtului sau distrugerii. Totuşi, pentru că au încălcat normele legale de acces în fosta fabrică, cele cinci persoane cu vârste cuprinse între 28 şi 40 de ani au fost sancţionate cu câte o amendă în valoare de 500 de lei”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România e campioană europeană! Inflația, la cel mai ridicat nivel din Europa, în luna ianuarie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

România e campioană europeană! Inflația, la cel mai ridicat nivel din Europa, în luna ianuarie 2024 Deși rata anuală a inflației din luna ianuarie a scăzut până la 3.1% în Europa, cu 0,3 mai puțin spre deosebire de luna precedentă, în țara noastră, indicele inflației a fost dublu față de media europeană, arată datele publicate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea