Cați copii mai trebuie sa cada victime criminalilor? ”Orice criminal sa știe ca dacă a ucis va putrezi in pușcărie!”

Cați copii mai trebuie sa cada victime criminalilor? ”Orice criminal sa știe ca dacă a ucis va putrezi in pușcărie!”

Reacție fermă a deputatului PNL de Alba, Florin Roman, după ce o fetiță de 11 ani a fost ucisă de un cetățean olandez. Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook parlamentarul se întreabă ”câți copii mai trebuie să cadă victime criminalilor” până când să se înăsprească legislația:

”Cati copii mai trebuie sa cada victime criminalilor ca sa se înțeleaga ca nu mai trebuie întârziat nici măcar o clipa ca sa se intervină din punct de vedere legislativ!

ELIT

Adriana, fetița de 11 ani mergea acasa de la scoala! Și nu s-a mai întors, fiind găsită moarta, cu urme de violenta!

După tragedia de la Caracal, am depus un proiect de lege pentru introducea detenției pe viața pentru cei care ucid cu cruzime copii! Nici măcar un centimetru nu a fost mișcat acest proiect de lege! Nici un deget!

Citește și:  Adriana, fetița de 11 ani dispărută vineri pe drumul dintre școală și casă, a fost găsită moartă pe un câmp. Cadavrul prezintă urme de violență

Criminalii omoară pentru ca asta simt, pentru ca pe actuala legislație, Dincă, criminalul din Caracal iese in 8 ani din pușcărie!

Criminalii știu ca au mai multe drepturi decât victimele lor! Criminalii nu se mai reabilitează! Ei doar ucid…uneori cu sadism și din plăcere!

Chiar nu-i înțeleg pe pesediști? Nu înțeleg ca pot da salarii și pensii, fără număr, fără număr dacă ne sunt omorâți copiii pe strada și femeile sunt violate! Ca vor fi pulverizați de furia oamenilor!

Fac un apel public către PSD sa voteze de urgentă proiectul meu de lege, astfel încât, orice criminal sa știe ca dacă a ucis va putrezi in pușcărie!”

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...