Rămâi conectat

Politică Administrație

Cați copii mai trebuie sa cada victime criminalilor? ”Orice criminal sa știe ca dacă a ucis va putrezi in pușcărie!”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cați copii mai trebuie sa cada victime criminalilor? ”Orice criminal sa știe ca dacă a ucis va putrezi in pușcărie!”

Reacție fermă a deputatului PNL de Alba, Florin Roman, după ce o fetiță de 11 ani a fost ucisă de un cetățean olandez. Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook parlamentarul se întreabă ”câți copii mai trebuie să cadă victime criminalilor” până când să se înăsprească legislația:

”Cati copii mai trebuie sa cada victime criminalilor ca sa se înțeleaga ca nu mai trebuie întârziat nici măcar o clipa ca sa se intervină din punct de vedere legislativ!

Adriana, fetița de 11 ani mergea acasa de la scoala! Și nu s-a mai întors, fiind găsită moarta, cu urme de violenta!

După tragedia de la Caracal, am depus un proiect de lege pentru introducea detenției pe viața pentru cei care ucid cu cruzime copii! Nici măcar un centimetru nu a fost mișcat acest proiect de lege! Nici un deget!

Citește și:  Adriana, fetița de 11 ani dispărută vineri pe drumul dintre școală și casă, a fost găsită moartă pe un câmp. Cadavrul prezintă urme de violență

Criminalii omoară pentru ca asta simt, pentru ca pe actuala legislație, Dincă, criminalul din Caracal iese in 8 ani din pușcărie!

Criminalii știu ca au mai multe drepturi decât victimele lor! Criminalii nu se mai reabilitează! Ei doar ucid…uneori cu sadism și din plăcere!

Chiar nu-i înțeleg pe pesediști? Nu înțeleg ca pot da salarii și pensii, fără număr, fără număr dacă ne sunt omorâți copiii pe strada și femeile sunt violate! Ca vor fi pulverizați de furia oamenilor!

Fac un apel public către PSD sa voteze de urgentă proiectul meu de lege, astfel încât, orice criminal sa știe ca dacă a ucis va putrezi in pușcărie!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea