Rămâi conectat

Ştirea zilei

Care sunt cele 10 școli din județul Alba care au intrat în scenariul ROȘU. O localitate întreagă își ,,trimite” copiii în mediul online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Școlile din județul Alba sunt în prezent ,,răpuse” una câte una de efectele negative ale virusului pandemic. În total, 10 astfel de școli sunt în prezent în scenariul roșu de predare, în sistem online.

Potrivit informațiilor transmise de către Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, din listă fac parte toate unitățile de învățământ din Aiud, fie din cauza faptului că mai mult de trei elevi au fost infectați, fie din cauza incidenței mari de contaminări, de peste 3 la o mie de locuitori.

De asemenea, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu din Sebeș are o clasă care se află în acest moment în carantină, din cauza infectărilor în rândul elevilor săi.

La această listă ,,neagră” se adaugă și Școala Gimnazială ”Singidava” și Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir, care se află în aceeași situație ca și unitatea de învățământ din Municipiul Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Советы для игры в Авиатор: Как избежать типичных подводных камней

Ziarul Unirea

Publicat

în

официальный сайт казино Мостбет Контент Как начать делать ставки на деньги? Играть бесплатно в игру Авиатор Важные моменты во время игры Авиатор на реальные деньги Как выиграть в игре Авиатор? Как играть в Авиатор на реальные деньги Настольные игры в Mostbet ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ „ТЦ „АВИАТОР” Какие требования для регистрации в игре Авиатор Пин […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea