Caravana ,,Akademiei Kinderland” își continuă șederea în Alba Iulia. Proiectul creat pentru a învăța copii din țara noastră despre alimentație

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o postare publicată în mediul online, Kaufland România a împărtășit mai multe detalii cu publicul despre ,,Akademia Kinderland” , proiectul lor destinat alimentației sănătoase a copiilor:

,,Notează în calendar când ajunge Akademia Kinderland
în orașul tău:
Oradea: 17 – 26 iulie;
Sibiu: 28 iulie – 6 august;
Alba-Iulia: 7 – 16 august;
Brașov: 18 – 27 august.
Akademia Kinderland este un proiect de educație, având obiectivul de a-i învăța pe copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani să mănânce corect și să evite risipa alimentară. Accesul este gratuit și se face pe bază de programare telefonic, la numărul 0775.205.078.”

USR - Alegeri parlamentare 2020

Akademia Kinderland este un proiect cu impact social și de educație pentru viitorul noilor generații, având obiectivul de a-i învăța pe copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani să mănânce corect, dar și să devină responsabili și să evite risipa alimentară.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În cadrul proiectului, copiii învață prin demonstrații practice, jocuri și imagini cum să combine corect alimentele și pot vizualiza mecanismele de funcționare ale corpului uman în raport cu mâncarea. Experiența interactivă este completată de K, super eroul Akademiei Kinderland, care le prezintă copiilor secretele unei nutriții sănătoase.

În perioada 6 iulie – 27 august 2020, Akademia Kinderland este în caravană prin țară și ajunge în Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Alba-Iulia, Brașov. Caravana staționează în zonele centrale din oraș, timp de 10 zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419