Rămâi conectat

Sport

Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, la baza sportivă „Fair Play” Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Baza Sportivă „Fair Play” din Alba Iulia, situată lângă Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” se va desfăşura Campionatul Firmelor şi Instituţiilor.

Competiţia este organizată sub egida Federaţiei de Minifotbal din România şi se va desfăşura în sistemul tur/retur, iar câştigătoarea va participa la Turneul Naţional.

Lotul unei echipe va cuprinde maximum 15 jucatori. Jucătorul trebuie să fie angajat al firmei sau instituţiei care face înscrierea în campionat.

Dovada apartenenţei se va face pe baza extrasului din Revisal, iar la instituţii precum ISU,  IPJ  etc. pe baza legitimaţiei de serviciu. Jocurile se vor disputa între două echipe compuse din 5 jucători plus un portar şi se vor întinde pe durata a 50 de minute (două reprize a câte 25 de minute).

Pe lângă cupe, medalii şi distincţii individuale, oraganizatorii vor oferi şi vouchere de echipament sportiv, marca Joma. Acest turneu este organizat cu scopul de a distra competitorii, scopul principal fiind însă să primeze fair play-ul. Înscrierile sunt posibile până luni, 14 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea