Rămâi conectat

Curier Județean

Campanii inedite inițiate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș: „Ne pasă! Biblioteca pentru acasă”. „Ne pasă! Muzeu pentru acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș dezvoltă în această perioadă două proiecte inedite în peisajul cultural local și regional: „Ne pasă! Bibliotecă pentru acasă!” și „Ne pasă! Muzeu pentru acasă!”, orientându-și activitatea spre mediul online și spre rețelele de socializare. În condițiile suspendării evenimentelor publice, prin intermediul celor două proiecte se încearcă promovarea unor activități specifice, precum și oferirea unor alternative de petrecere a timpului acasă.

În esență, paginile oficiale de facebook ale instituțiilor subordonate Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, respectiv Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” Lancrăm, sub genericul „Ne pasă!”, transmit zilnic invitații la lectură, materiale audio-video, informații legate de bazele de date electronice care oferă acces liber, gratuit, spre cartea electronică, de volumele și publicațiile periodice editate, de istoria și personalitățile locale, celor mai mici fiindu-le rezervată, în fiecare seară, câte o poveste de adormit.

Toate acestea, în ideea menținerii unui contact permanent cu utilizatorii serviciilor oferite de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și promovării patrimoniului istoric și cultural local în mediul online.

Campania „Ne pasă! Bibliotecă pentru acasă!” și „Ne pasă! Muzeu pentru acasă!” se va derula pe tot parcursul stării de urgență (16 martie-16 aprilie 2020), cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția măsurilor adoptate la nivel central.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea