Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Călin Potor: Doamna udrea mălai visează!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Declaraţiile recente ale doamnei elena udrea, cu litere mici evident, potrivit cărora preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, nu va fi candidatul USL la alegerile prezidenţiale din 2014 sunt nule şi neavenite, nişte simple iluzii. De fapt, udrea nu face altceva decât să încerce fragil bulversarea imaginii Uniunii Social Liberale în faţa românilor, demers sortit din start  eşecului. Chiar premierul Victor Ponta a reafirmat luni că nu va candida la prezidenţialele din 2014, candidatul USL fiind actualul preşedinte al Senatului, Crin Antonescu. Asta după ce democrat-liberala blondă a afirmat că USL se va rupe, iar la prezidenţialele din 2014 vor candida Victor Ponta – din partea PSD şi Călin Popescu-Tăriceanu – din partea PNL.
Este cât se poate de evident că pdl nu mai poate supravieţui în actualul context politic românesc. Din această cauză, udrea şi alţi colegi ai săi încearcă să amăgească inutil opinia publică, prin lansarea unor diversiuni menite să abată atenţia electoratului de la iminenta desfiinţare a pdl-ului măcinat de probleme interne. Un partid care a făcut atât de mult rău României şi românilor nu mai are nicio posibilitate de a se ridica în ochii populaţiei, orice ar face. Mai mult, după reuniunea de la sfârşitul acestei săptămâni, pdl se va face ţăndări, iar doamna udrea va plânge cu lacrimi amare după ce îşi va număra voturile. Previziunea mea este că doamna deputat nu va aduna mai mult de 15 la sută din voturile delegaţilor pedelişti, astfel încât vom asista la o ieşire a domniei sale pe uşa din spate a politicii.
În loc să îşi vadă de campania sa, doamna udrea încearcă să obţină capital politic în interiorul pdl prin lansarea unor teme false, precum candidatura altora în locul lui Crin Antonescu la Preşedinţie şi ruperea USL. O anunţ respectuos că vremea „şopârlelor politice” a trecut, iar cei care vor să cânte prohodul USL mai au de aşteptat, încă vreo patru ani de acum încolo.
Reprezentanţii USL au o datorie morală faţă de cei care i-au votat masiv la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut, şi, cel puţin în acest moment, nu există niciun motiv care să-i dea apă la moară doamnei udrea. Cu părere de rău totuşi, mai mult pentru domnul băsescu, tot cu litere mici, decât pentru ea, vom vedea în curând cine se va rupe mai repede…Eu cred că se va rupe pdl, un partid care nu va rămâne nici măcar în istoria politică post-decembristă.

Călin Potor,
deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea