Rămâi conectat

Sport

Boxerii de la CS Unirea Alba Iulia medaliaţi la Cupa României pentru tineret

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

box Cupa Romaniei feb 2014 poza 3In perioada 4.02-9.02.2014 la Brăila, a avut loc Cupa Romaniei la Box ,competitie rezervata pugilistilor de la categoria tineret, la care 3 boxeri albaiulieni au fost medaliaţi.

Clubul Sportiv „Unirea„ Alba Iulia a fost reprezentat cu succes si de aceasta data. Antrenorul emerit Nicolae Pastiu a deplasat la Braila 3 boxeri de perspectiva care i-au confirmat încrederea acordata. Astfel Ion Ples a castigat medalia de bronz la categoria 52 de kg, in urma acestei performante fiind cooptat in lotul national de tineret, care se va pregati la Bucuresti in perioada 10-28.02.2014.

Florin Nicula a ocupat tot locul 3 la categoria 64 de kg,in vreme ce Alexandru Precup a terminat intrecerea pe locul al doilea la categoria + 91 de kg.

Aceste ultime rezultate obtinute de pugilistii clubului fanion al municipiului Alba Iulia dau sperante mari in ceea ce priveste indeplinirea obiectivelor de performanta pentru acest an 2014.Dorinta antrenorior si conducerii clubului de a continua traditia frumoasa a boxului in Judetul Alba se poate materializa prin participarea in luna aprilie la Campionatul Mondial din Bulgaria , Jocurile Olimpice de tineret din China ,din luna august sau Campionatele Europene ,care inca nu au tara gazda stabilita.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea