Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Bomba campionatului la Șugag, Hidromecanica – Industria Galda 5-4!!! Viitorul Sântimbru și Energia Săsciori, victorii nete

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hidromecanica Șugag a furnizat bomba campionatului, cu primul succes stagional, împotriva fostei divizionare terțe Industria, ce suferă amarnic pe Valea Sebeșului și a înregistrat în fieful fostei „lanterne roșii” întâia înfrângere. De asemenea, în  runda a 8-a a Ligii a 4-a, una spectaculoasă, s-au consemnat victorii nete pentru Energia Săsciori și Viitorul Sântimbru.

Hidromecanica Șugag – Industria Galda 5-4 (3-2)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au marcat: P. Lazăr (12), Crețu (19, 73), Șufană (25), Cr. Mărginean (78, autogol), respectiv Bălaș (24, penalty), S. Szekely (44), Schiau (65, 75)

Trupei conduse de Doru Oancea nu-i cad bine jocurile de pe Valea Sebeșului. Așa a fost la Săsciori, în două rânduri, campionat și Cupa României, dar mai ales la Șugag, unde s-a înregistrat “bomba” campionatului, Hidromecanica marcând în acest meci tot atâtea goluri cât în precedentele șase. Fosta divizionară terță și-a pierdut imbatabilitatea din acest sezon tocmai împotriva “lanternei roșii”, ce nu cunoscuse gustul succesului, avea un singur punct și venea după 4 eșecuri, ultimul un sever 0-7 pe “Cetate” cu liderul CSU Alba Iulia. Oaspeții au început meciul de la 0-2, au declanșat cursa de urmărire, au redus ecartul până la pauză, au egalat în două rânduri, la 3-3 (65) și 4-4 (75), la dubla lui Schiau, dar au sfârșit învinși prin autogolul lui Cr. Mărginean (78), consemându-se cea mai mare surpriză a campionatului.

Energia Săsciori – Inter Unirea 7-3 (5-0)

Marcatori: I. Morariu (2), Jula (5, 18 – direct din corner, 20), T. Mărginean (27), Sava (74, 83), respectiv Al. Gheman (70, penalty, 82), I. Pereat (90). Un meci spectacol între vecinele de clasament la Săsciori, unde gazdele au început năvalnic și au punctat de 5 ori în nicio jumătate de oră, pentru un rezultat incredibil, cu un hat-trick V. Jula. Elevii antrenorului Mircea Țârlea au reușit să administreze o înfrângere severă unei echipe considerate tari, Energia demonstrând că reprezintă una dintre revelațiile acestei ediții. În actul secund, oaspeții au redus ecartul, ultimul gol fiind realizat din lovitură liberă de Ionuț Pereat, antrenorul jucător.

Viitorul Sântimbru – Kinder Teiuș 5-1 (1-1)

Au marcat: Al. Stan (27, penalty), Biro (46), E. Hălălae (54), Cos. Olălău (88), Mucea (90), respectiv D. Stanciu (25). Gruparea din Galtiu s-a dezlănțuit la reluare, după ce teiușenii au deschis scorul. Elevii antrenorului Adrian Bicheși au câștigat de o manieră netă o dispută în care s-au consemnat o eliminare (M. Oprea – Kinder, minutul 60) și un penalty ratat (Cos. Olălău, de la gazde, min, 75). Cu un moral excelent, după 4 victorii consecutive, trei în Liga a 4-a și una în cupă, Viitorul urcat pe locul al treilea și este pe val înaintea disputei de pe “Cetate” cu prima clasată CSU Alba Iulia, singura formație ce nu a pierdut până în această rundă.

Performanța Ighiu – Voința Stremț 1-3 (1-0)

Au marcat Negură (15), respectiv Juncan (52), Epure (46), Rancea (63).

Vizitatorii au răsturnat tabela după pauză, când au punctat de trei ori într-un interval de 11 minute, Voința repurtând a doua victorie la rând. Ighienii s-au stins încet, încet, plătind tribut numeroaselor absențe din efectiv, și au suferit al treilea insucces succesiv. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în final, prin eliminarea lui V. Barna (84). Întâlnirea s-a disputat în cele din urmă, deși la un moment dat se punea problema amânării din pricina numeroaselor cazuri de jucători infectați cu COVID-19 în tabăra gazdelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea