Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), a doua medalie de aur, cu PB, la naționalele de atletism Under 20!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanță extraordinară reușită de Mihaela Blaga, atleta de 19 ani din Blaj, aceasta reușind să cucerească două medalii de aur în cadrul Campionatelor Naționale Under 20 de la Craiova, de fiecare dată îmbunătățindu-și recordul personal.

Dacă în prima zi a competiției atletice, sportiva pregătită de Cristina Man a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de 3000 metri obstacole, cu un timp excelent, personal best (10:20.02), talentata atletă a recidivat și în a doua zi. Mihaela a devenit din nou campioană națională, în proba de 3000 metri plat, cu un nou record personal, PB (9:34.74). Pe locul secund s-a clasat Alexandra Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) cu timpul 9.37.73, iar pe poziția a 4-a s-a situat Iulia Florina Mărginean (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj), cu rezultatul 10:42.71.

Fata mea de aur a recidivat. Sunt rezultate excelente, care îndeplinesc baremul la Campionatele Europene„, a spus Cristina Man.

În proba de 800 de metri, David Geoge Cozma (CSȘ Blaj) a fost al 9-lea (2.01.72), urmat de Bogdan Mihai Popa (LPS Alba Iulia/ CSM Unirea Alba Iulia), timpul elevului Anei Rodean fiind 2:05.14

Atleta Mihaela Blaga a reușit să se califice, în proba de 3000 metri obstacole, la Campionatele Europene de atletism Under 20, competiție care se va desfășura în Israel (Jerusalim), în 7-10 august. Anul trecut, în Columbia, la Cali, în aceeași probă, din postura de debutantă la Campionatele Mondiale, atleta din „Mica Romă” s-a clasat pe locul 14.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea