Bijuterii și ceasuri furate dintr-un apartament din Alba Iulia. Hoțul, un tânăr de 23 de ani, a fost reținut de polițiști pentru furt calificat

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din Alba Iulia, ca persoană bănuită de furtul unor bijuterii și ceasuri, în valoare de 6000 lei, dintr-un  apartament din municipiul Alba Iulia.

Duminică, 10 februarie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, cu privire la comiterea unei posibile infracţiuni de furt din apartamentul acestuia.

ELIT

În urma cercetărilor, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârşirea furtului de bijuterii si ceasuri. La domiciliul tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate o parte din bijuteriile recalmate ca fiind sustrase.

Se pare că, în perioada 4-10 februarie 2019, tânărul a fost lăsat nesupravegheat în apartament de către persoana vătămată, iar acesta, profitând de neatenţia bărbatului,  i-a sustras mai multe bijuterii din aur si ceasuri, in valoare de 6000 lei, pe care apoi le-a amanetat.

Mihail David - 2020

Prejudiciul a fost recuperat in proporție de 75%, urmând a fi restituit părţii vătămate.

În data de 12 februarie 2019, tânărul a fost prezentat reprezentaților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a părăsi limita teritorială a județului Alba.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...