Beat și fără carnet la volan: Un bărbat ce ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu a fost depistat de polițiști cu o alcoolemie de 0,70 mg/l și fără permis de conducere

Un bărbat din Bucerdea Grânoasă  a fost a fost depistat de către Poliția Rurală Blaj conducând sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,70 mg/l, și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

La data de 11 iunie 2020, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Pâncii din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferul și fiul său, cu care se afla în autoturism, figurează ca fiind izolați la domiciliu, motiv pentru care au fost sancționați contravențional conform Legii 55/2020 privind instituirea stării de urgență și a fost dispusă carantinarea instituționalizată.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere cu fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...