Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Beat și fără carnet la volan: Un bărbat ce ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu a fost depistat de polițiști cu o alcoolemie de 0,70 mg/l și fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Bucerdea Grânoasă  a fost a fost depistat de către Poliția Rurală Blaj conducând sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,70 mg/l, și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

La data de 11 iunie 2020, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Pâncii din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferul și fiul său, cu care se afla în autoturism, figurează ca fiind izolați la domiciliu, motiv pentru care au fost sancționați contravențional conform Legii 55/2020 privind instituirea stării de urgență și a fost dispusă carantinarea instituționalizată.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere cu fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea