Rămâi conectat

Curier Județean

Bătaie cu pietre între pescari, la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un conflict spontan a avut loc duminică, 8 martie, la ora 17.30 pe malul râului Târnava Mare. În timp ce pescuia alături de un prieten, un bărbat din Blaj a avut o altercaţie verbală cu mai mulţi tineri deoarece aceştia făceau gălăgie şi aruncau cu pietre în apă, speriind astfel peştii.

Potrivit Jandarmeriei Alba, „pescarul le-ar fi solicitat acestora să înceteze, moment în care a fost înjurat, jignit, ameninţat cu bătaia, ba mai mult, s-ar fi încercat chiar lovirea lui cu mai multe pietre.

Pentru soluţionarea incidentului a intervenit un echipaj mixt de ordine si siguranţa publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, care, cu sprijinul unui echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei de Jandarmi Blaj, în scurt timp, i-a identificat pe vinovaţi. Este vorba de trei minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, care au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea