Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbatul care a condus beat „MANGĂ” pe străzile din Alba Iulia și a provocat un ACCIDENT, reținut de polițiști. Ce alcoolemie avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din Alba Iulia, care a condus fiind sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, a fost reținut de polițiști.

La data de 26 august 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 25 august 2021, în jurul orei 20,00, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Alba Iulia. În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale.

Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea